Sunday, October 30, 2011

The Human Centipede II (Full Sequence)

The Human Centipede II (Full Sequence) - Tom Six 2011

Nohikust parklavaht vaatab järjest ja järjest Tom Six´i The Human Centipede´t ning ihaleb albumi taga kus filmis nähtud näitlejataride pildid ning joonised operatsioonist. Peas küpseb idee ning peagi asub mees röövima öises parklas oma auto järgi läinud inimesi, topib nad furgoni ja veab tühjalt seisnud laohoonesse. Kui teda innustanud linaloos oli kolm ohvrit ning kirurgiaprofessor, siis nüüd on kokku kogutud kümmekond mees ja naist ning operatsiooni peab läbi viima vaene valvur ise, kasutades narkoosi asemel teadvusetuks löömist ning kirurgiriistasid asendavad köögisahtlist pihku sattunud noad ja konserviavajad, tööriistakastist võetud haamer, saag, klambripüstol ja teibirull.
Kui esimene film oli veel selline väljapeetud õudukas kus kogu pinevus asetati lõpptulemuse demonstreerimisele, siis jätkuosa on konkreetne haamriga-pähe vägivald ning ohtrama fekaaliga show, ehk siis näidatakse kõike seda millest vaataja esimeses osas põhimõtteliselt ilma jäi. Viimane keere pannakse veel raseda naise ning tema maimukesega peale ja lõplik tulemus on päris mahlane piinamisõudukas, mille ainsaks veaks on liiga aeglane kulgemine, isegi kohatine venivus ajal kui juba kibeled, et kuidas kokku "õmmeldakse" ja missugune see hiigelsajajalgne veel lõpus välja näeb.
Rohkem verd, rohkem sitta, rohkem vägivalda ning ohvreid, samuti mitu korda ägedam amatöörist kirurg oma unistusi täide viimas. Eraldi filmina nõrgem, järjena aga, kus põhivärki vaatajale seletama ei pea, päris kobe halba maitset demonstreeriv kinotükk. Heil New Horror! Mida veel sul meile pakkuda on?
PS. Ja kui loete välismaa foorumitest, et tegu on piinamispornoga, siis see on väga kaugelt haetud. Väike seksuaalperverssus oleks võinud aga särtsu lisamiseks sees olla küll. 4/5
Doktor aitab!

30 comments:

Kober said...

Ongi must-valge v?

Trash said...

Jep! Sobib imehästi, kuigi vahest on kehv, et tegevus toimub liiga hämaras ruumis ja kõike silm ei seleta.

Anonymous said...

See on siis miski normaalsete inimeste film või

Trash said...

Jep! Kel kõik peas ja elus korras, vaatab selliseid filme ilma erutussabinata. Stiilipuhas žanrikas ju.

Anonymous said...

Et kui väike alkoprobleem küljes ei sobi seda vaadata?

Anonymous said...

SAAD SA ARU ET MA OLEN OLNUD KAKS PÄEVA TARTUS JA TAHTNUD SEDA VAADATA NING NÜÜD SA RIKKUSID KÕIK ÄRA OMA SPOILERITEST KUBISEVA POSTITUSEGA, MA ARVAN ET MA SURUN MINGI ROOSILÕHNALISE KÜÜNLA NII SÜGABAALE SU PERSE ET SA LÕHNAD NAGU ROOS KUIGI SEE EI SAA VÕIMALIK OLLLA KUNAA SA LÕHNAD NAGU .. KAKA. PARIMAT SOOVIDEDS RALF

J said...

minu arust sellel viimasel kommentaaril on täiesti hämmastavalt hea struktuur ja põnevuse kerimise mehhanismid kuni põhilise üllatava twistini, et selle kirjutas Ralf.

J said...

ja kohe tõmban filmi ka.

Trash said...

Tartus ei tasu olla järelikult!

Metsavana said...

Tuleb ära kaeda kuigi mulle tegelikult 100% piinamisfilmid ei meeldi. Ma rohkem musta huumoriga vürtsitatud gore mees.

Kober said...

Ma ei ole üldse horri sõber, aga libistasin kiiresti üle, tundub päris lõbus sepapoiss olevat :D
Peab selle ajanatukese vist leidma.

Trash said...

See must huumor on muidugi olemas, mõtle kasvõi põhivärgi, ehk inimsajajalse idee peale. Ja koomikat lisas ka "kirurg", kuid eks see samas ole selline Serbia filmi tüüpi must huumor.

Metsavana said...

Serbia must huumor mul miskipärast ei töötanud aga no proovime veel. Ehk sajajalgne suudab seda soont arendada.

Trash said...

No ega sa ei pea. :) Põhimõtteliselt said aru, et mis film on, eks ise tead kas vaatad või mitte.

Ralf said...

Trash, ma annan sulle andeks.

Ralf said...

Aga ikka, filmisõber filmisõbrale: ära rammi perse

Ralf said...

Ahjaa ma mäletan kuidas Metsavana vingus Serbia filmi üle pärast HÕFFi seanssi, siis ma mõtlesin endamisi, et no mida kuradit, siis terve Ameerika vingus ja siis ma mõtlesin "persse"

Ralf said...

Minu arust Inimsajajalgne 1 on eelmise aasta üks naljakamaid filme...

Tom said...

teatud filmid saavad hulgi kommentaare. tavaliselt lailevi komöödiad ja igasugu käkerdised. ja alati on ka kommenteerimas noormees neegrilemb veteranjobistaja ralf. aga tema pärast ma otsest muret ei tunne, ralfiga on kõik korras. murelikuks teevad mind hoopis kõik need üraskid ja kakandid kes ilmutavad end massina eksklusiivselt eelmainitud filmide kommentaariumis. nagu pahad putukad kes tulevad ainult raipe peale välja aga rikenamata toitu kunagi ei puutu

Ralf said...

Minu kopikad

Anonymous said...

Rämps on see film.
Ei tasu vaatamist
ajaraisk,
1 punkt.

Metsavana said...

Tohoo tonti. Kus Ralf alles maurab :)

Ralf said...

Ma olen jõudnud arusaamisele, et netist kättesaadav VODRip oli tegelikult brittidele mõeldud cut versioon, ehk siis soovitud seksuaalperverssused nagu liivapaberiga onaneerimine ja centipede'i tagumise lüli anaalvägistamine olid välja lõigatud.

Ralf said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Kas need centipeded tissi näitasid?

Trash said...

Damn, cut. Aga ega uncut versiooni ka viitsi hiljem üle vaadata.

Ralf said...

Jäime ilma 2-3 minutist ja film oli niigi piisavalt rõve. Elab üle. Äkki saab kunagi väljalõigatud materjali eraldi näha. Üks stseenidest oli igatahes tagumise centipede'i vägistamine okastraadiga... see juhtus sisi kohe pärast enne seda sünnitust.

Ralf said...

Mulle meeldis Martini juures see, kui ükskõikseks ta mingil hetkel oma sajajalgse puhul muutus ja loodud eluka üle lihtsalt kontrolli kaotas - Heiter oli ka külm kuju, aga lootis vähemalt sajajalgset koduloomaks treenida... Martin oli lihtsalt... hullumeelne psühh.

sõstar said...

Kas see sajajalgne käis kingsepa juures ka?

Trash said...

He he! Väga hea Söstar!