Wednesday, June 01, 2011

The Big Bang Theory - 1. season

The Big Bang Theory - 1. season - Chuck Lorre, Bill Prady 2007

Imestasin hiljuti, et kuidas oli mul aega aastaid tagasi igal kolmapäeval aega vaadata episoodi jagu sellist sitta nagu "Kolmas kivi päikesest", täiesti maha visatud pooltund ju! Peale käesoleva seriaaliga tutvumist sain aru, ladna vaadata ju küll, kohati paneb isegi muigama ja paar korda ajas naerma, kuid lõpuks sobib see vaid lõõgastumiseks juhul kui töölt tulles ei ole jaksu midagi pikemat kui episoodi kakskümmend minutit või see topelt, ette võtta.Parem siis juba mõni lühianimatsioonide kogumik.
Nüüd paar päeva hiljem mõtlen taas, et olen selle aja maha visanud, 240 minutit oma elust pühendanud millelegi mis ei oma aja ja sisu suhet arvesse võetes mingit väärtust. Halb oli, sest läbinähtava huumoriga ning lapsik, eriti vihastas aga fakt, et kohe kui tehti üks hea vaimukas nali, susati otsa paar uksepiida otsa kõndimist või vastupidisusele mängivat lihtnalja, et ikka iga mats end lõbusalt tunneks. Ülestuunitud punnitatud tegelased ja "õigetes kohtades" pealenaerdud naer, mina rumal arvasin peale aastatepikust briti teledieeti, et see on komöödiaseriaalides juba ammu minevik. Lubatud juudinaljad olid ka ühe käe sõrmedel üles loetavad ja väga vaoshoitud. 2/5

2 comments:

adi said...

Rääkides comedy-seepidest siis vaata kui kätte satub Mitchell "Arrested Development" Hurwitzi uut asja nimega "Running Wilde". Täiesti nauditav ning AD'ga veidi sarnase ülesehitusega asi mis küll kahjuks canceldati peale 13 episoodi koheselt ära.

Trash said...

AD oli väga hea, püüan seda RW-d meelde jätta. Tänks!