Sunday, July 17, 2011

Saaremaal Tornimäe lähedal Neemi külas

Loogika ütles, et mul ei ole Saaremaa suvituspuhkuse ajal muud teha kui filmidest kirjutada, vaatasin veel hulgi enne ära, et jaguks materjali millest blogida, kuid tõelisus on teine: muude toimetuste kõrval ei viitsi arvuti poole vaadatagi. Neljas päev Saaremaal ja tegevust jagub: kas mängid niisama lastega, hulgud metsas, käid naabrite juures mustikakooki söömas, lähed ujuma või võtad ette rabamatka. Eile sõitsime Kuressaarde, käisime linnuses muuseumis, jalutasime niisama linnapeal ning sõime pizzat. Viimase võtsime Classic Cafe Kohvik nimelisest kohast ja tegu oli üsna kehva pizzaga. Esiteks oli suur pannipizza sama mõõtu kui Tallinna regular nii diameetri kui põhja paksuse poolest (Huvitav milline see nende tavaline on, Balti Jaama pizzapiruka mõõtu või?) ning peale oli pandud teelusikatäis seeni, samapalju juustu ning peekonit ning lisaks kolm teelusikatäit soola, ehk siis sai võrreldes Tallinnaga sama hinna eest poole vähem tulisoolast pizzat. Aga see selleks, lippan nüüd talv läbi paadikuuris tolmu kogunud kaatrit pesema ja siis merele. Õhtul loodan ühe filmi ka vaadata.

12 comments:

Kober said...

Keegi kuskil rääkis, et saarlased möistavad mödu ka teha, kas seda ei ole jäänud tee peale ette? :p

Trash said...

Näkku pole HÜpanud, otseselt otsinud ka ei ole. Praegu jooks küll kui pakutaks.

adi said...

Offtopic:

Kuna ma olen täheldanud meie mõningat katuvat maitset komöödiate vallas siis aja oma austraalia sugulased kuumaks ja las nad saadavad sulle "Wilfred" 'i kaks hooaega. Suurepärane huumor.

Lauri said...

Lahe, ma niikuinii viimasel ajal ei kipu eriti väljas sööma, see postitus aga pani viimastestki mitte isetehtud toidu söömise ihadest loobuma.
Sööge oma soolakäkki ise pitsamehed, ma teen endale ise pitsa kui peaks isu tulema.

Metsavana said...

Soh mis sa ka põline saarlane ?

Lauri said...

Mina või?
Viimati käisin Saaremaal umbes 1996

Kalmsten said...

-Njaa...Ma tarisin Rensti tema lahkumisõhtul Operasse pizzat sööma( Teate küll, prantsusmaal ju peale kivikõva saia midagi süüa pole )ning sealne pitshakäkk oli küll ülihea.

Trash said...

Super-spetsid peavad Opera pizzat kehvaks, kuid mulle maitseb, eriti see pärlsibula lisandina võtmise võimalus on mõnus.

Kalmsten said...

Ulmeguru ärkas täna 09:56 ning tundis, et kuskil kommentaariumis miski haiseb...

Kalmsten said...

Ta suht dilaikib sibulaid...

Kalmsten said...

dislaikib sibulaid st ja sõna suht ette ja taha käivad jutumärgid.

Trash said...

Ahaa, sibula värk. Jajah, on mõni vast imelik, ise just koorisin omale kaks sibulat ja nosin nüüd mõnuga arvuti taga üht, kuni teine kopsikus mõnusalt pehmeks keeb.