Thursday, July 07, 2011

Limitless

Limitless - Neil Burger 2011

Noor Jalakas kirjutas oma ürituse reklaamiks Rada7-s, et: "Kui sa ei jõudnud koju enne pühapäeva õhtut. Kui sipelgad jooksid üle selja, peopesad higistasid ja suu kuivas. Kui magamine polnud moes. Kui house oli happeline ja nii diip, et sa jäidki sinna sisse kukkuma."
Ja sõber Lauri vastas, et: "ah et sipelgad jooksid üle selja, peopesad higistasid, suu kuivas ja magamine polnud "moes"? aga kuhu jäi väljaväänatud kaltsu tunne hommikul, südame kontrollimatu puperdamine, higi- ja paanikalained, katkendlik ja košmaare täis uni, siis kui ta jälle "moodi" läks, kassi kraapimine nii et veri väljas ja taevasse tõusnud vererõhust pildi eest ära viskamised ja ninaverejooksud? neid ei tahtnudki meenutada? miks küll..." 2/5

25 comments:

Anonymous said...

Mis, mis
kas see on filmiblogi või joodikute kokkutulek.
Tahaks teada, kas seda filmi tasub kaeda või mitte, sisu tundub ju intrigeeriv, aga see arvustus, mis värk on, mis toimub mehed. kus on filmijutud. kes teab.

Mart said...

See postitus on põhimõtteliselt põhjus, miks ma ei taha EstConile tulla. Kõik need mehed on faking narkarid.

Trash said...

Mart. See onj samasugune jutt sul nagu kui mina väidaksin, et ma ei taha jõusaali minna kuna kõik on seal homod kes alul passivad mind ja hiljem püüavad duširuumis vägistada, leebemal juhul tulevad "musklit katsuma" või onavam mu riietuskabiini ees kuni pauk kapipiludest mu T-särgi ja pükste peale lendab. Kas on nii?

adi said...

Ma ei tea kust on pärit teie info, aga väide nagu oleks jõusaalis kõik homod ei vasta tõele.

Lauri said...

Absoluutselt KÕIK jõusaalimehed õgivad ja süstivad peoga steroide iga päev. Selle tulemusel on neil üliväike till, suured rinnad ja olematu libiido. Seda teavad kõik ja see on põhjus miks ma ei taha jõusaali minna.

Trash said...

Eelarvamused, eelarvamused...

Nii, et tule Mart aga julgelt Estconile, aja seal keegi peoga sodi suhu, rohkwem ikka rüübatakse heas seltskonnas õlut-veini-viina-viskit ning puhutakse mõnusaid jutte filmidest ja muusikast.

Kober said...

Ano, sa ju näed, et hinne on all, 4/10

Anonymous said...

Ma näen seda jah.
Mis see siis ütlema peaks. Antud filmiblogi hindamiskriteerimud on täielik müstika. Et seda nelja punkti kuidagi konteksti panna, peaks skaala paikka ajama, 10le punnile vastavad filmid ja 0punkti filmid ja seal orienteeruma. Näiteks Jagir-nagu 3 musketäri on 10punkti film - st Limitless on neljandik selle filmi headusest?
No hea küll lepin siis selle teadmisega, iga film mis on vähemalt neljandik antud India filmi vääärtusest, väärib kindlasti vaatamist ja on üks hea teos.

Ralf said...

Ma ei taipa, kuidas inimestele pähe ei mahu, et erinevat masti kino tuleb hinnata eri kriteeriumide järgi; näiteks mina panin viimasele Transformersile 6/10 ja Straw Dogsile 5/10, mis see tähendab siis, et minu arust Transformers 3 parem film on? Vaevalt küll.

Ja iga jupats teab, et Trashi parimad arvustused on need, kus filmist endast juttu ei tulegi. Vt ka: Notorious.

Kalmsten said...

Trashil see filmidest rääkimine eriti hästi välja ei tule neh...tema spešjälti on ikka rohkem ja rohkem kalamehelood, narkojäädvustusinfo ning joodikunaljad. :)

Kober said...

Ano, kuule nüüd ometi...

Esiteks lase inimese emotsioonidel ometi subjektiivne olla. Vanasti öeldi ,meeldib-ei meeldi", sellest jäi väheks, nüüd on konkreetsed numbrid ja mõõtskaalad mängus, ikka mõni mees viriseb, et hindamiskriteeruim on müstika. Kamoon... Ma küsin sinu käest, mispoolest su pruta tutt etem on kui su ema tutt ja siis ütlen takka, et "müstika". Nii või?

Teiseks:
4/10 ei ole mitte kusagilt otsast 1 neljandik. Mine kooli tagasi ja õpi matt selgeks. Üks neljandik on 2,5/10

Anonymous said...

Hindamiskriteerium on müstika jah, mis teha noh, sellepärast ongi vaja juttu juurde, et aru saada millega tegemist on, 4/10 ei ütle niipaju kui tekst. Ja see tutivõrdlus on küll täiesti kohatu.
Ja sina lase inimesel loll olla, ka lollid tahavad filme vaadata ja veidike arvustust juurde lugeda.

Ralf said...

Ano, kui ma jätaks filme vaatamata ainult selle pärast, et Trash neid maha teeb, siis ma oleks nii mõnestki heast ilma jäänud.

Kober said...

Täpselt, Ralf!
Ma püüan anole sama selgeks teha, et nii ei saa alada, kui sulle "halb" ja "hea" kõrvalt ette antakse. Ja ses mõttes oli tuti võrdlus vägagi paslik. Keegi TEINE ei saa sinu maitse nimel rääkida, issand küll, see on SINU ema, SINU maitse või...

...või sul ei ole oma isiklikku arusaama asjadest??

Anonymous said...

Ei, tuti võrdlus ei olnd paslik. Sa ei saa üldse asjast aru! Asi ei ole maitses ega maitsete võrdlemises ega maitse headuses!!!
Asi oli selles, et aru saada mis filmiga tegemist on, millest seal räägitakse, mis meeleolu jne, See tuleb selle blogi arvustustes vägagi hästi välja. Antud filmi (Limitless) arvustus ei kandnud just kõige paremini edasi filmi ennast, sellest ka minu algne soov saada teada filmist endast. hinne, mis väljendab hinnangut, läbi hinnangu ka rohkem üldist maitset mind ei koti. Sina toppisid siia selle sisse oma idiootse tutivõrdluse ja muu pasa-möla-ilaga mingeist maitsest ja muust saastast. hui keers.

Vabarnamees said...

irw

Anonymous said...

...ja kui maitse on sitt, siis vaadake paremaid filme!

Trash said...

Ma käisin vahepeal soomes. Tundub, et ka teil siin kodumaal oli kenakesti lõbus.

Limitless on ja ei ole, pakub vähekene narkofilmi ja põnevikuna, toob sisse lolli venelase ja arvab siis, et nüüd on üks thriller tehtud. Sellinne kapusta* oli.

* - venkude köögislängis liiga pehmeks keedetud

marika said...

ma lugesin ka flaiku pealt seda jalaka teksti ja mõtlesin, et kuidagi cheesy oli.

marika said...

ma lugesin ka flaiku pealt seda jalaka teksti ja mõtlesin, et kuidagi cheesy oli.

Ralf said...

Ano, kui sa tahad saada tõeliselt pädevat ülevaadet filmist, siis kiika Berardinelli tekste või piilu Rotten Tomatoes'isse, sa ei saa ometi loota, et Trash on ainus inimene kes sulle ette dikteerib, kas on väärt vaatamist või ei.

Anonymous said...

Misasja, on teisi filmitarku ka olemas???

Trash said...

Filmitark. He he! Vaat kus meelitaja!

Ralf said...

Kahtlemata paremad sõnad kui "NOOR filmihuviline"

Trash said...

Õhtul näeme, noor filmihuviline!