Saturday, July 30, 2011

Hello

Hello kogumik
Saint Records 1995

01 Zahir - Boyz
02 Metro Luminal - Beauty & The Beat
03 Abigail - Aboutness
04 Borax - Merry-Go-Round
05 FM Violet - Dance Heart In The Veil Of Mist
06 Zahir - Heart Ache Pilot
07 Blind - When Your Mummy Dies
08 Illomen - Lizard Milk
09 Pedigree - Haze
10 Lu:k - La:v
11 Robo - Don't Stop
13 Drone - Del
14 Out-Or - Mind Tube
15 Quite - THD 0,04%
+ boonus track

Lae alla - Download mp3

Shelton San´i mootor Valter pani eile FaceBooki üles foto oma kenast kassetikogust kus hulgaliselt üheksakümnendate alguse ja keskpaiga väärt kodumaist muusikat, Hello kogumikku aga ei paistnud nende seas olevat. Käesoleva kogumikkasseti pani kokku ja andis oma kulu-kirjadega välja Metro Luminali A ja O, ehk Rainer Jancis. A pool oli (indie)rocksaundide päralt, B küljel aga selle aasta parimad elektroonilised träkid. Mäletan, et käisin Rainerilt kassette ostmas ja müüsin neid siis linna peal oma tuttavatele väikese vaheltkasuga, aga odavamalt kui poeletil, hinnaks oli vist 35 või 45 krooni. Üsna suured summad aastal 1995, ajal mil harvad tööd leidsid. Tänud lähevad blandest!´ile Rada7-st ja nagu ikka, kui on probleeme, siis võtan lingi maha.

20 comments:

joonas said...

See oli äge kogumik, aitäh meenutamast. Omal ajal sai seda käiatud terve suvi läbi. Muuhulgas said Tartus Rüütli tänava lõpus asunud Putkaks hüütud vabaõhu-hoovibaari pahaaimamatud külastajad seda pidevalt nautida. Ei tea, kas tänu sellele või sellest hoolimata, igatahes läks see asutus kiirelt pankrotti.

Trash said...

Hello, hello!

Kuulasin ise taas üle pika aja ja ei suutnud aru saada kuis Blind kui tiinekate popbänd sinna sattunud oli. Mitte nüüd, et ülejäänud bände teismelised ei kuulanud aga ikka selline tunne nagu mõnel minu kogumikul oleks järsku Bedwetters või Outloudz.

opstops said...

Zahiri Boyz on mu arust üks nende parimaid lugusid. Eriti kõva on loo alguses kõlav kummilohvi vilin.

Trash said...

See oli jah nii tehtud, et mingit kummivoolikut (pesumasina oma vist?) keerutati käe otsas ja siis tuli see vilin.

Väike trivia. :)

Anonymous said...

Kes neid Boraxeid ja Luk'e ja muud paska siis kuulavad kui mitte teismelised. Vanad mehed vä.
Nohikteismelised kuulavad.
Pesapallitagidega kuulavad Blindi ja Termikat ja panevad tantsutüdrukuid.

Trash said...

No mina olin 1995 juba üle kahekümne ja nohik mitte nii, et ei olnud vaid teismeliste mängumaa.

Anonymous said...

koomiksid on ka tiinekate meelelahutus.

Trash said...

Koomiksid on Saatana piparkoogid.

Anonymous said...

Mis jama see olema peaks?

Anonymous said...

Mis jama see olema peaks?

Anonymous said...

Mis kuradi Saatan piparkoogid.
Mis kuradi jama see on. Mis piparkoogid.
Viin on saatanast sul

Trash said...

Buldoozer.

Anonymous said...

Mine Disneylandi, puhka.

adi said...

Mul on pusa mille seljale on suurelt BULDOOZER kirjutatud

Lauri said...

Mai tea, ma ka omal ajal ei viitsind seda kassetti üldse kuulata. Kui oli olemas Superunknown, kes siis viitsis mingite kohalike pedede vingumise ja nilbe elektroonikaga tuju rikkuda üldse.
Zahiriga oli niisama äge Hevenis tinti panna, a mussi ma küll ei viitsind kuulata. Teised bändid aga olid puhas pask, no võbolla Pedigree ka sel ajal veits oli äge isegi aga muud küll mitte

Trash said...

Kõigi cool´ide tüüpide seljale oli siis Buldoozer kirjutatud.

Rhino said...

Mis sa arvad, kus seda kassetti füüsilisel kujul saaks? Rääkisid Valteri kogust, kas seda on võimalik näha väljaspool FB-d? On blokeerinud võõrastele fotode kaemise.

Trash said...

Foto siin. Kui näed, siis näed, kui ei, siis ei.

Füüsilisel kujul võib saada Rada7 foorumis või Osta.ee uurides-küsides ning raha pakkudes. Kui raha on suur, siis mõni võib enda oma maha üüa. Paremini nõustada kahjuks ei oska.

Borealiscape said...

Super. Trash,äkki sa tead, kust võiks saada vastavalt 93. & 97. aasta Eesti indikogumikke? (vahel kui ma mõtlen nende peale, siis käib hingest verine tõmme läbi)

Trash said...

Sue Darlingu kogumikud olid juba ilmumise ajal haruldused, aga järsku kusagilt tirid hea raha eest välja. Lust täpselt, ma öelda ei oska. Endal on mõlemad mp3-na olemas aga midagi on seal viltu, kas paar träkki puudu või nii. Kui kord aega saan ja selguse majja, siis panen üles.

Küll aga tegelen Trash Can Dance leibeli all ühe 1993 aastal lindistatud indie-rock-punk-industrial artisti plaadiga mis omal ajal isegi kassetil ilmumata jäi, kuigi sai kenasti Liivaku juures Tartus linti võetud. Sain täna just puhastatud heliga masteri kätte, aga vaja veel kujundust ja muud asja uurida-teha. Tuleb pro-printed CDR 50 tk. Ära siis maha maga!