Monday, July 11, 2011

Green Zone

Green Zone - Paul Greengrass 2010

Tagasitulolaeval sain kokku Anttiga kes oli soomes filmivõtetel käinud, väntab poiss nimelt dokki naaberriigi kohvijoomisharjumustest ning olevat sellel reissul saanud linti isegi kaadri kus mähkmetes läps käib ja kallab vanemate kruusiast endale tõrvtumedat kohvi sisse. Hea töö Antti! Istusin laevas ja kuulasin Antti jutte ning järsku lahvates idee millega koju jõudes oma pohmelli ravima hakata, milline film seda kõige paremini suudaks. Ja valik osutus õigeks, ei ole paremat palsamit pidutsemisest väsinud hingele kui hollywoodi meelelahutusfilmid. Seekordne valik oli üsna täpne, sest meel oli kirkam tavalisest komööduiast, kuid siiski piisavalt pilves ühe tõsise draama jaoks, seega selline paari targa jutuga seiklusfilm oli just paras. 3/5
Bim-bom bim-bom - zagaraet koškin dom.

14 comments:

Kober said...

Nad on seal LA's liialt 14-15 aastaste meitsele tõesti orienteerunud ja kunstilisest küljest peaks suuremjagu tegijaid suu pidama. Money talks, mis teha....

Trash said...

Raha värk jah, mida laiem vaatajaskond, seda suurem sissetulek. Tihti on nii, et näed ära kuidas oleks saanud asja täiskasvanulikumalt realistlikumaklt teha aga on mindud kerget teed. Mitte, et seal rumalad filme teeksid, saavad aru küll kuis asi toimiks, aga produtsendid pigistavad ja painavad.

Ralf said...

Oota, ma ei saa nagu aru? Need Hollywoodi Lähis-Ida propagandafilmid on enamjaolt just läbikukkumised olnud ja Green Zone pole erand - minu arusaamist mööda ei ole sel siiani õnnestunud eelarvet tasa teenida. Kahju iseenesest, minu meelest oli GZ üks 'säravamaid jaanimardikaid' eelmise aasta esimesest poolest.

Trash said...

Ega me vast Koberiga otseselt seda filmi silmas pidanud kui 14-15 aastastele suunatud, kuigi ka see jääb mitmeti sinna.

Kui Green Zone oli aasta tagasi üks paremaid, siis pigem on põhjus selles, et teised on veel halvemad, mitte käesolev nii väga hea, või kuidas?

Ralf said...

Jep! Mis näitab kui masendav olukord seal Hollywoodi kabinetis on.

Trash said...

Seitsmekümnendad võiksid tagasi tulla. Kohati tundub, et siis tehtud filmidest oli iga ainumas nii mõnus.

Lauri said...

Muusikaliselt ka. 99% mõnusast, lahedast ja heast musast tehti 70ndatel ära, tänapäeval toimub ainult mingi onaneerimine...

Trash said...

No mussi koha pealt ma nii 70 fän pole.

Anonymous said...

Sulle meeldib onaneerida?

Onanymous said...

Sulle ei meeldi?

Anonymous said...

mulle meeldib Harry Dean Stanton

trash

Anonymous said...

Mulle meeldib 70ndate muss
Abba ja BoneyM ja Village People

adi said...

Damon poisi üks parimaid rolle. Ta mängis nii hästi välja selle elukutselise sõjaväelase rolli. Just need pisidetailid kui ta jagas alluvatele käsklusi või impoviseeris teatud kiiretes olukordades. Ma täitsa nautisin teda.

Aga ega seal midagi imestada pole, sai ju kogu Reamees Ryani crew korraliku treeninglaagri ning Bourne'i võtetel treenisid teda väidetavalt ex-CIA tegelased kuidas mitte kakelda nagu pussy.

Trash said...

Me dont like Damon väeosas briifingul, faking smartass omaarust, kukub kohe ülemustwe sõnas kahtlema värd sihuke.