Monday, June 20, 2011

Sucker Punch

Sucker Punch - Zack Snyder 2011

Kunagi mängisin PS2 peal Lord Of The Rings´i RPG ja mulle kohe väga meeldis, kuigi sõbrad kirtsutasid nina, et see ple hea RPG ega ka hea mäng üldisemalt. Mulle aga röögatult meeldis, just piisavalt kerge olles samas suva kohtade peal kaootiliselt keerukas ning lahe oli üdse seal LOTR maailmas ringi joosta, väheke nagu tuttav kant ju. Kui nüüd keegi pistaks pihku Sucker Punch´i RPG eleentidega third person shooteri, siis sulaksin nagu või, sest kõik mida ma ekraanilt nägin oli ju videomängu levelite läbimine ja kui kellelgi neid vaadates peod puldi järele sügelema ei hakanud, siis võib see mees/naine oma konsoolid kohe Kuldesse Börssi müüki panna.
Kahjuks aga kannatas Sucker Punch sama probleemi käes mis Scott Pilgrim vs. the World, ehk siis võitluslevelid ei muutunud mitte huvitavamaks, vaid järjest igavamaks. Kaks esimest levelit olid väga head, kolmas mõistetava maailmaga, kuid liga kirju ning lihtsa lahendusega bossi tapmiseks ning kolmas silk-igav, veelgi haltuuram ja ülinapp. Kill-levelite vahel olev mainstoori oli aksepteeritav, kuid viletsalt välja mängitud. Häiris aga hoopis ülepinguttud stilistika mis küll sobis gaming momentide juurde, kuid mitte raami jaoks, sest kui viimane ooleks kandnud tagasihoidlikku noortedraama tuhmi tooni, teravneks kontrast mängimise ja hullumise vahel ja samm irreaalsusse oleks võetud üle suurema lõhe. 2,5/5

12 comments:

Anonymous said...

Diggerist ei tehta filmi?
See oli üks hyvä mäng.

Trash said...

Justin Bieberist tehakse mäng.

paranoica said...

sattusin ka just vaatama seda, tundus nagu oleks püütud 12-aastastele tüdrukutele pakkuda segu showgirlsist ja natural city-st, aind cgi ja muu blingi pärast jäigi plaat alles, hea diskomuusika taustale lasta teinekord seinal.

aa lõputiitrid olid hästi lahendatud.
ja imelik, et ei tundunudki nii pikana, kui 110 min asjad tavaliselt venivad.

Anonymous said...

ptui casshern ikka mitte natural city.

Trash said...

Casshern jah, oh õudust. Kuidas sai teist oodatud ja siis pettumus, ai ai.

Ralf said...

Mind üllatas selle SUCKER PUNCH-i puhul, kuivõrd hästi sisse olid need fantaasiaepisoodid töötatud main story'sse, miskipärast oli mulle jäänud mulje, et see hullumajas endas toimunu ei omagi erilist tähtsust ja tahetakse niisama põhjuseta serveerida WWI / draakonite / robotite asskicki, aga tuleb välja, et tegelikult oli põhiline ikka strateegiline pääsemine hullumajast ja seda kujutatud siis natuke 'rammusamas kastmes'. Meeldis!!

Ralf said...

Запрещённый приём !

Ракета !!!

Nii venemeelne blogi!

Anonymous said...

Kus sul seda näitab, hotlinking jama või?

Trash

adi said...

Ei tahtnud suvalist teemat risustada, aga võta kätte ja vaata ära Coenite viimane meistriteos nimega "True Grit". Suurepärane film.

Trash said...

Kurat, isu kuidagi nagu ei ole, kuigi disk on käe ulatuses. :(

Ralf said...

Kõige ülemine väike poster on venekeelne. ;)

Trash said...

Ah jah, ma ei vaadanudki. :)