Sunday, June 19, 2011

The Eagle

The Eagle - Kevin Macdonald 2011

Ja ja jaaaaaaa, leegionärid vajavad vaatamist isegi kui kõik pasunad röögivad kõrva, et tegu sita filmiga! A no mis üks jama film see ikka olla saab kui asud juba vaatama eeldusega, et saasta pakutakse. No vaatan ja vaatan ja mõtln, et ei olegi ju nii hull see asi, kuni mõistan, et midagi lahedat samuti ei ole, vaid üks pidev tuimus saadab nii tegelaskujusid kui tegevust. Peaks justkui nagu midagi olema, aga vaatad ja vaatad ja järjest hallimaks kõik läheb nii, et lõpus ei suutnud absoluutselt miskit huvi ülal hoida, ometigi ju nagu oleks asja olnud ja üht-teist tehtud. Või mida seal üldse tehti, näe mäletagi enam peale selle, et habemed võitlesid hallidega ja kotkas laskus pilvepiirilt redisepeenrasse. 1,5/5

8 comments:

joonas said...

Oi see oli kole saast. Üks mõttetumaid filme, mida tänavu kinodes näidatud.

Trash said...

Sa vist ise ei vaevunud kirjutamagi või ma ei märganud? Kuis Eskspressis oli, kas Alar Niineväli soovitab või?

joonas said...

Paraku ei jõua enamusest kirjutada, mida näidatakse. Ekspressi kah ei loe üldiselt.

Aga kui juba kõntsast jutt, siis mainiks ära veel paar konkureerivat käkki viimase paari kuu limonaadikinode kavast: "Scream 4", "Hall Pass" ja "Beastly". Suht nende lähedale jääb "Priest".

Artis oma kahe saaliga jõuab näidata märksa vähem filme, aga sealgi lendab hetkel merde kahest torust: "Südametemurdja" ja "Maagiline Pariis". Viimane kusjuures "publiku soovil".

Trash said...

Priest´i kohta olen eksperdilt kuulnud, et tegu oli hea meelelahutusfilmiga. Mingil määral jagan Eksperdi maitset, seega kavatsen kunagi vaadata. Muudest pole kuulnudki, va Beastly mida pidasin kül straight to video noortekaks mis kunagi kinno ei jõua.

joonas said...

Ma ütleks, et ka koomiksi kohta on "Priest" nõrk - "Thor" ja isegi viimane "X-Men" on iga naks enne hea meelelahutus kui see.

"Priest" on disaini poolest viisakas, aga sisu puudub nii totaalselt, et üks sõber, kes palju filme vaatab, ka kinos, otsustas pärast selle nägemist enam mitte kunagi sedasorti kassafilmi pärast kinno minna.

Sa niikuinii kinos ei käi ja kodus see vast nii demoraliseerivalt ei mõju.

Trash said...

Puhkuse ajal ikka kavatsen kinno minna, muidu pole ikka üldse aega sellise asja jaoks. Tööl-maal, tööl-maal ja vahest mõned õhtutunnid kodus mõnulemist.

Ralf said...

Priest oli ebameeldivalt lühike, tekkis tunne, nagu montaažiruumis oleks külma käega lihtsalt 45 minutit välja lõiganud ja seepärast jäi järele ka eriti kondine ja nõrk lugu. Aga esitatud maailm meeldis väga.

Trash said...

Priest kavas igal juhul, visaku keegi vaid DVD sinna või tänna.