Thursday, September 27, 2012

The Office - 1. season

The Office - 1. season - created by Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant 2005

Tosinkond aastat tagasi oli enim tasustatud briti näitlejaks üllatuslikult Jane Leeves. Point selles, et nimi justkui ei ütlegi midagi ning eeldaksid, et seal kohal oleks pidanud troonima Anthony Hopkins, Hugh Grant või Emma Thompson aga ei - enim raha pani tasku hoopis menusarjas Frasier inglannast koduabilist Daphne Moon´i mänginud neidis, kellele üks sesoon tõi hulga suurema summa kui absoluutsetele tippudele paar kvaliteetset filmirolli. Olen kindel, et Ricky Gervais hõõrus samuti heameelest käsi kuitulid jänkid ja alustasid jutuga, et võiks tema seriaalist teha USA-s remake´i, sest jänkidel olid rahapakid taskuid rebestamas ning plaattinaga kaetud mobiilid kingitusteks kaasas. Lõpptulemus oli aga väga hea. Lubasin kunagi justkui endale, et ei viitsi seda vaadata, aga eks originaalseriaal oli nüüdseks juba poolenisti peast kustunud ning praegu on küll tunne, et andke aga lisa, nii mõnus vaadata. 4/5

4 comments:

Anonymous said...

Ainult Curb Your Entusiasm on sellest parem. Omas kategoorias siis...

Trash said...

Curb Your Entusiasmmeeldib mulle ka, aga jäi neljanda või viienda sesooni juures pooleli, sest käis jubedalt maha ning asus end kordama.

Malcolm said...

Esimene sesoon on isegi õhuke ja mitteiseseisev mu meelest, edasi läheb ainult paremaks. Igati vääriline riimeik, Carrelli tõlgendus ülemusest meeldib mulle rohkemgi kui Gervaisi oma.

Trash said...

Kindlasti vaatan seriaali edasi.:)