Sunday, September 16, 2012

Sons of Anarchy - 2. season

Sons of Anarchy - 2. season - created by Kurt Sutter 2009

Juba märgatavalt parem, sest sesoon ei keskendu episoodipõhiselt pisiprobleemide lahendamisele, vaid veab terve hooaja vältel üht kindlöat teemat. Mõningad kõrvaliinid muidugi ilmuvad aeg-ajalt välja, kuid ka need on siiski  põhilooga seotud ja üldpildis esimesele sesoonile omast lapsikut seriaalitegemist, kus igas episoodis 40 minutit munetakse ja siis järsku laheneb kõik justkui nõiaväel, et sama šabloon järgmises ja taas järgmises episoodis korduks, siin ei esine. Kõik on hulga sujuvam, kuigi sisse on topitud hulganisti fillereid, samade teemade korduvaid ülerääkimisi ning liiga ilmselget põnevuse tasakaalustamist läbi stsenaariumiga mängimise. 3,5/5

Enim aga ärritas hoopis see, et kolmandik kogu seriaali tegevusest toimus haiglas ning sellest pool veel haigla kabelis. Siis kas Sons of Anarchy või hoopistükkis ER?
Pildil imearst kes ühteagu töötab haiglas nii põetajana, kirurgina, pediaatrina, perearstina ning günekoloogina. Huvitav kas kolmandas sesoonis asub veel ka tsiklimeeste hambaid parandama?

No comments: