Tuesday, September 11, 2012

Sons of Anarchy - 1. season

Sons of Anarchy - 1. season - created by Kurt Sutter 2008

Adi oli vist see kes mainis umbes nii, et sari on igavene jama, aga samas vaatad ja vaatad. Tuleb nõustuda. Unustasin kohe ära, et tegemist võiks olla realistliku sarja või tõsise draamaga ning suure uudishimuga trügisin end sesoonist läbi, meelelahutuslikku pulp-jagelust kui palju, lisaks paar põnevat momenti ning kamaluga tobedat tsilli-villit. Inkubaatoribeebi ja tema emade-õdede-ämmade kohad kerisin külma kõhuga edasi, keskendudes vaid SOA tegemistele ning kerge silmaga võtsin vastu halva kirjutamise, mille järgi iga probleem lahedatakse imelihtsalt tavaliselt imetabaselt viis minutit enne episoodi lõppu. Kõik oli nii iisi ja lõbusalt labane, et pettuda milleski ei tulnudki. Juba teada ette, et üks paras käkk. Outlaw tsikligängide käkk koos klišeede ning stampidega. 2,5/5

Tõnu Trubetsky aatekaaslased anarhistid.

4 comments:

Nuxx said...

Sõbralik soovitus sulle Gert, et kui sa nii osav oled seda kerimisnuppu kasutama, siis pmtselt võid ju aind iga osa lõpust 5 mintsi vaadata, siis vast ei pettu. Päriselt ka, nood lõpud on SOA-s hästi tehtud mõnikord ja kokkuvõtvad, säästad aega.

Ootan suure põnevusega 3anda hooaja kohta su arvamust.

Ise ei suudaks vist niiviisi kiirkerimisega sarju/filme vaadata...vanakool olen

Anonymous said...

vAATAN TEIST HOOAEGA JA JUBA ON PÕNEVAM. Ei ole nii palju episoodi, kui just hooaja põhine, ehk siis hea sujuv kulgemine. Kolmas ja neljas on samuti olemas ja saab kindlasti ette võetud.

Kusjuures vastupidiselt sinule mulle just see lõpus imetabaselt leitud lahendused ei istunud, vajan pidevat pinge hoidmist. Teises siis seda juba on.

Ja see kerimine pole ka nii kiir, 2x ja subbikad jooksevad all, ilma millestki ei jää, säästan loba pealt aega.

Trash

Nuxx said...

SÄÄSTUJÕUD ON KOKKUHOID!

Ma tegelt ei adu mis lõpulahendustest sa Gert räägid, pidasin silmas üldist pildimontaazhi ( koos mussiga )

Jea, teine juba tõmbab käima vaikselt - aga mitte teise hooaja kommentaari ma ei oota p-õ-n-e-v-u-s-e-g-a. Kolmanda, Gert, k-o-l-m-a-n-d-a hooaja muljed sinu omi.

Trash said...

Kolmandaga alustasin. Esialgu tundub justkui teise sesooni sujuv järjelugu olevat, aga eks ootame-vaatame.