Thursday, October 21, 2010

Anarhia ENSV-s. Eesti punk 1976-1990


Tõnu Trubetsky - Anarhia ENSV-s. Eesti punk 1976-1990
Varrak 2009

Alul mõtlesin raamatust pikemalt kirjutada. Vedada näpuga lehekülgede kaupa järge, näidata lausrumalustele ja paljastada ühe egorallist segi keeranud mehe nartsisismiilmingute kõige rõvedamaid vorme, kuid nüüd on ju lausa häbi asi ta nimegi suhu võtta, teab mis rumalaks tegeva haiguse kood sinna tähtede vahele kinni hüütud on. Nii, et annan "tema kelle nime viisakates peredes suhu ei võeta" raamatu pikemat analüüsi tegemata omanikule tagasi, muidu veel mõni sõber märkab, et mul selline rumal kirjavara riiulis ja järsku mõtleb veel, et minu enda ostetud, krooniga kurjust toidetud ja pimedust nuumatud. Ei ei, häbi asi selle pseudoajaloolise vassimise riiulis hoidmine.
Poisid, tõmmake koomale ja tehke Tõnnile ka ruumi!

6 comments:

Kalmsten said...

Mulle meeldis Trubetsky ISE Copy/paste tehnikas "kirjutatud" Anarhistid-e raamat ka sitaks.
Mulle endalegi meeldib näiteks luuletusi kirjutada, eriti Puškini omasi, näiteks paberile või isegi tapeedile -tea kas peaks ka enda Puškini luuletuste kogu välja andma ?

christer said...

Mnjah. Sain selle paar aastat tagasi sünnipäevaks ja ootasin mõnusat nostalgialaksu, aga selle asemel sain teada mitu Vennaskonna kontserti neil aastatel toimus. Kuidagi väga puiselt oli see koostatud. Parimate kohtadena jäid meelde need paar üksikut lõiku, kus Freddyle sõna anti.

Anonymous said...

Pushkin oli punkar?

Kalmsten said...

Ei usu, et oli.

Anonymous said...

ja vist koostab ka järge sellele, kui uskuda mida räägitakse

Anonymous said...

Jennifer Aniston on punk.