Sunday, January 09, 2011

Trash Can Dance Blogi Eesti Parim Album 2010

Jätkan meeldivaid traditsioone. Eelmisel aastal kogus Trash Can Dance Blogi Lugejate Eesti Parima Albumi 2009 hääletus hulgaliselt huvilisi ning välja loositi kilo jagu plaate ning särke. Vastupidiselt masu aja loogikale teeme seekord veel suuremalt: loosi läheb kaks kilo nänni, hääletus kestab kahe asemel neli nädalat ning hääletada saab poole enama arvu albumite poolt. Siin on nimekiri eelnevast sõelast läbi pääsenud nimedega kellele Teie saate linnukesi tehes hääle anda ning oma lemmikuid tabelis edasi upitada. Võimalik on hääletada mitme artisti poolt korraga!

01. Realm Of Carnivora - Realm Of Carnivora + Ancient Ire MCD-d
02. Hukkunud Hinged - Hukkunud Hinged
03. Malcolm Lincoln - Loaded With Zoul
04. Goresoerd - Tüdruk ja surm
05. Sorts - Made in Nightonia EP
06. Necro Strike - Red Is Out
07. Sõjaruun - Talv EP
08. Monstercöuq - Sugutung ja surmahirm EP
09. Talbot - EOS
10. Cantilena - Metallinn neti-EP
11. Tolmunud Mesipuu - Koger ja panter
12. Pinokkel - Kadunud süit neti-EP
13. Imandra Lake - Seesamseesam
 14. Opium Flirt - Dejavoodoo
15. Mass In Comatose - Sempiternal Nightmare Industry
16. NMR - No Compromise MCD
17. Phlox - Talu
18. Orelipoiss - Õnn
19. Itk - Sügavik
20. Herald - Gaia
21. Thou Shell Of Death - The Forest Of Shadows EP


Toimub miniküsitlus ka parima kogumiku kohta:

01. Kohalik ja kohatu 3
02. Kilakola
03. EKA Muusika Fond
04. Äriasjad

Hääleta esmalt kõrval olevas ----------> küsitluses ning saada auhindade loosimises osalemiseks kas e-meil pealkirjaga "Muusika" oma nime ja vähemalt ühe lemmikartistiga nimekirjast aadressile gtm242(ÄT)hot.ee või mine lihtsamat teed, kliki end Trash Can Dance FaceBookilehel sõbraks (kui sa seda veel varasemast ei ole) ja postita oma lemmiku(te) nimi sealsele seinale. Võitjatega võtan ühendust ja saadan plaadid Eesti Postiga teile koduaadressile, no täpselt nii nagu aasta tagasi.


Auhindadeks on:

Imandra Lake - Seesamseesam
Edasi - Night At The Museum
Edasi - Black Tie White Noise
Monstercöuq - Sugutung ja surmahirm
Opium Flirt - Dejavoodoo
Kogumik Sügis
Kogumik Talv
Talbot - EOS
Realm Of Carnivora - Realm Of Carnivora
Anal Caves - Cave Explorer
Goresoerd - Tüdruk ja surm
Tolmunud Mesipuu - Koger ja panter
Tempo 09 DVD
10 viimast Vanapaganat duubel-DVD eesti filmikooli lühifilmidega
ja klassikaline Weyland-Yutani logoga Trash Can Dance blogi T-särk

Auhinnad panid välja eesti parimad sõltumatud väikeleibelid Nailboard, Eesti Pops, Seksound, Talk Left-Handed, Rist ja Viletsus ning ma ise ja Kurmet Kahju. Tänan kõiki toetajaid! Auhinnavirn võib kasvada, eelmisel aastal tulid hiljem mitmed CD-d veel lisaks.

Eesti muusika valitseb, toetage ja kuulake kodumaiseid artiste!
Tänan teid vastamast!
Kiire klõpsatus jagatavast nännist.

24 comments:

Soprano said...

Miks siis enda kogumikke hääletusse ei pannud?

Trash said...

Veits nagu Tõnu Trubetskilik oleks nii teha. No nagu mees kirjutas Filmiküsitluses, et lemmikfilm on ta enese tehtud Vennaskonna turneekuva.

Point ju selles, et minu blogis toimub hääletus, arusaadavalt nii mõnedki mu head tuttavad või mu blogi lugejad kes hääletavad ja ma kardan, et sel juhul oleksid kogumikud Sügis ja Talv saanud eeliseisu teiste ees. Või kui oleks enim hääli saanud, võta siis kinni, kas sellepärast, et head või sellepärast, et Trash Can Dance´i blogi plaadid.

Eraldi artistiga (näiteks aasta pärast EDASI) ma panen, seal on ikka pigem rõhk muusika tegijal kui muusika kokkukorjajal.

Kalmsten said...

Ausõna, ma pole
"käed-ruikas-öööuuuu-ööüouuuu-tüüpi" Metsatöllu fänn, aga sellest jamast mis sa seai kokku kribasid, oleks "Äio" kõige kõvem album.
Paraku seda pole nimekirjastatud.
Isegi TRC "Sügis " oleks parem kuna minu arust oli seal isegi üks kuulatav laul - Zriamuli, ehkki see on mingi 1000 aastat vana ja ma ei mäleta, et kas see remix oli parem või halvem orikast

Ohjahh, Trash, Trash...ok, Monsterqöhh-köhh kõlbab paari laulu kaupa kuulata.

Trash said...

Metsatöllu ei ole jah, kuna plaati olen vaid korra kuulanud ega osanud veel parimate või halvimate hulka panna. Nii lihtne see ongi, teised mulle ikka kohe meeldivad.

Ja tuletan meelde, et loosimises osalemiseks tuleb mulle kas saata meil pealirjaga MUUSIKA (et ma sele muude meilide hulgast hiljem üles eiaksin) või panna märge FaceBooki, et teaksin kellega ja kuidas hiljem võidu korral kontakteeruda. Lihtsalt eelmiel aastal oli hääletajaid 250 aga meili saatis vaod veerandsada. Võib-olla paljud ei huvitu loosimises aga võib-olla mõned arvasid ka, et linnukeste tegemisest ja VOTE nupule vajutamisest piisab, et plaat postkasti potsataks.

Kalmsten said...

Mina saatsin kirja peakirjaga "tahan uut särki!" - loodan, et leiad selle ikka üles.
:)

Trash said...

Kuu aja pärast võib olla enam mitte, mul tuleb sisse 3-6 meili päevas, kustutan ka lehekülgede kaupa. Pealkiri aitaks lihtsalt kiirelt eristada, mis alles jätta ja mis läheb prügisse.

Kalmsten said...

So this will be the end of the world as we know it...

Trash said...

NWO is coming to power.

Kalmsten said...

The Gjallarhorn shall sound, somekind a snake* will eat the moon and then wolf-Fenhrir shall be awakened and Loki will break hes chains...for final battle.


*kiire impro. .:)

Trash said...

Sherlock UK 2010*

* veel kiirem impro + tänaõhtune sarjalaks. Aga võib-olla hoopis Marje Jurtšenko "Aeg on siin" mille DVD ma just 30 minutit tagasi ostsin.

Kalmsten said...

Impronnin kiiremini: Claymore* (TV- Anime)

* Tore sarjakene suure relvaga tšikist, kes on pooleldi koll ja kes tapab kolle ja kellel on veel relvale lisaks ka pisike poisike kaasas, kelle vanemad tappis koll ja kes seetõttu vihkab ka kolle, aga kuna mainitud Claymore tappis omakorda varem mainitud kolli, ehk selle kes tappis ta -poisi- vanemad , siis ta fännab Claymoret ja ei kutsu teda Claymoreks, kuna Claymored ise seda ei tee, sest Claymore on hoopis nende organisatsiooni nimi. KÕMM ja kollid reageerivad nimele Yuma.

Kalmsten said...

Igaks juhuks mainin ära, et Claymore improtutvustuses on kõik vaimuvälgatused ja tabavaimad ideed meie väga austatud Guido Mukk-i ideede täpsed koopiad. Täpsed koopiad!
Palun. :)

Anonymous said...

See on vaid hea, et Metsatöllu pole nimistus.

Trash said...

Nice! Hetkel on FaceBookis enda valikust märku andjaid ja meilisaatjaid juba 1 päevaga sama palju kui eelmisel aastal 2 nädalaga kokku. Loodan, et tuleb plaate ka juurde, et ikka suurem šanss midagi võita ka oleks.

Anonymous said...

Kas need on muidu hääd plaadid seal listis? Mingit paska ei ole?

Trash said...

Parimad! Ainult kõige paremad!

Anonymous said...

Nojah aga ühtegi jazzialbumit ei ole :(

(eevo) said...

aga Phlox ei olegi jazz?

Anonymous said...

Phlox?
see on plinn-plönnimine.

Trash said...

Phlox on mõnus! Mul alles kogumikku tehes hiljem tuli bänd meelde, muidu oleks ühe loo Talve plaadile kaubelnud.

(eevo) said...

on. nii palju kui ma Areaalist kuulsin, on mõnus. dzääs, plinn,plönnimine or uatever...või nagu keegi neist ise ytles: ilma seitlita jazz-rock

http://klassikaraadio.err.ee/helid?main_id=973023&lang=

Trash said...

Phloxi Areaali peaks ise ka kuulama.

Erki said...

Vabandage mu kärsitust, aga millal loosimisega algust tehakse?

Trash said...

Vabandan! Kord pole fortuunat kodus olnud ja kord ise liiga väsinud, et kokkuvõte ära teha. Püüan homme kirjutada, loosimise teen vast kaasa käe läbi tän õhtul ära.