Monday, November 08, 2010

Trash Can Dance nüüdsest FaceBook´is

Trash Can Dance tänasest ka FaceBook´is! Ideeks teha kanal millest laseksin läbi viited parimatele oma blogipostitustele, plaadiarvustustele, koomksiarvustustele ning filmiküsitluse sarjale aga samuti tutvustaksin uusi ja vanu lemmikuid kodumaisest muusikast, lingiksin MySpace´ist häid lugusid, vahendaksin kõmu ning tilgutaksin infot tulevaste CD reliiside kohta. Trash Can Dance´i FB leht annaks ka infot mu blogi T-särkide kohta, teavitaks uute ideede ja kujunduste saabumisest ning vahendaks särkide müüki, muutes selle võib olla mõne soovija jaoks lihtsamaks. Samuti läbib kanalit minu peatselt imuvate CD kogumike info ning neil olevate eesti bändide tutvustused.

Trash Can Dance oli popkultuuri ja filmiblogi mis pakkus sõpradele müügiks T-särke. Nüüd on Trash Can Dance ka väike sõltumatu mittetulunduslik plaadifirma kelle esimesed üllitised on peatselt käega katsutavad.

Kui meeldib, löö kampa! Kliki lingile Trash Can Dance, vajuta seal nupule LIKE ja teavet hakkab voolama.

6 comments:

Lauri said...

Nii ahvatlev kui see ka ei tunduks, ei sunni isegi Trash Can Dance'i Facebooki ilmumine mind selle võrgustikuga liituma...
Jään jälle puhtalt ilma kõiksugu teabest ja laikimistest...

Trash said...

Eks ma siis sulle pean helistama kui midagi vaja teada anda. :)

Homme näeme!

Anonymous said...

aga kas facebooki film on üldse vaadet? enne ei tohi ju filmiblogijad liituda, kui film vaatamatta.
kas see pole siis teada?

Trash said...

Patustasin kamraadid, andestage palun!

Filmi vaatamine on aga plaanis küll.

arsenal said...

loen su blogi, saan vahest häid muusika ja filmisoovitusi ja kui mitte, siis ikka on hea lühitutvustusi lugeda; ja filiküsitlusi, mida on hiljuti harvemalt; fb-ga jäi esimesel lainel liitumata ja nyyd enam ei viitsi, igaks juhuks ja ei jaksa nii palju virtuaalsust; seepärast loodan, et blogi jätkab sama sisutihedalt kui varem ... j6udu ja tervist

Trash said...

Muret, et blogipidamine soiku jääb ei ole. Peagi kui see plaatide värk kaelast ära, hakkan tihedamalt ka filmi, koomiksi ja mussiarvustusi panema, tosinkond asja ootamas. FaceBook jääb pigem lühisõnumite saatmiseks, viitabn mõnele bändile või siinsele blogipostitusele.