Sunday, November 08, 2009

Trip Out

Trip Out - James M. Hausler 2005

Maailma kõige närvilisem kutt nimega Colin kes peab ennest valgest nahavärvist ja vanemate miljonitest hoolimata ilgeks getogängstaks, tõeliseks badassiks ja beibmagnetiks. Tommy kes on peale isa surma langenud nii sügavasse depressiooni, et teda ei huvita absoluutselt mitte miski, kõiki ja kõike saadetakse V-sse, häving hinges laastab nagu kulutuli. Ja Tommy vanem vend Richard, kooli priimus, kõigi õpilaste lemmik ja kõigui kooli neidude märgade unelmate objekt. Kolm tüüpi kes üksteisega kuidagi läbi ei saa, kuid aastaid koos on jõlkunud, otsustavad proovida maagilisi seeni ja katus hakkab liikuma.Mulle noortekad meeldivad, mis parata. Kui mõni sedalaadi lugu käppa juhtub kus keska lõpuklassis käivad tüübid narko, seksi ja vägivallaga tegelevad, siis olen müüdud mees. Trip Out oli täitsa korralik sedalaadi film, taas kõik need teismeliste igavused ja huitamised, ebaküpsusest tingitud möödalasakmised ja empaatia puudusega kaasnevad pihtapanemised. Lõpp oli väheke liiga. No kui lavastaja ei oleks püüdnud sügavamaks tõsisemaks minna, oleks saanud ühe hea trippimise filmi. Tuli meelde, et Bang Bang You're Dead veel vaatamata, lähenen sellele peagi. 3/5
Vasakul istub mu lemmiktegelane Colin, väga kuri hip-hoppar.

6 comments:

paranoiadisco said...

Bang Bang You're Dead pole just selline seksi ja vägivallaga vürtsitatud noortekas vaid kogu selle koolitulistamistega USA's üsna mõjuvaks muutunud teenage angst draama. Mulle meeldis!

Unknown said...

Bang, Bang, You're Dead oli suurepärane. Ainult see romantikaliin oli veidi lame.

Trash said...

Loodan täna ära vaadata, sai seda va eng subbiga versiooni päris kaua otsitud.

Trash said...

Kui on romantikaliin, siis võib isegi koos Katiga vaadata. He he!

a said...

damn
ja mina ükspäev kaklesin ühe tegelesega selle bang-bang'i pärast. mina väitsin, et see on selline änksa huumoriga kerge action-flick kus Downey Jr teeb väga laheda osatäitmise ja tema väitis, et ei-ei, Bang-Bang on mingi väga tõsine asi mingist lollakast koolivägivallast.

ei olnud interneti ka ju käepärast

Trash said...

On jah mingi Bang Bang veel, Val Kilmer mängis seal vist pepupoissi.