Thursday, November 12, 2009

Ink

Ink - Jamin Winans 2009

Nüüd ma siis tean kust on pärit Paawo blogi päiseimidž. Jajah, just sellest Teksase ulmefilmist mis võetud linti peaaegu olematu eelarve ning pöördvõrdeliselt suure abistavate sõprade hulgaga. Ja digikaameraga mis käesoleva teose jaoks oli õnnetuseks, sest tegelikult vaeva oli nähtud parajalt - lugu selline normaalne keskpärane, kostüümid täitsa olemas ja näitlejadki usutavad (eriti noor Quinn Hunchar), kuid teos täis liigset digimasinaga mängimist. Liiga ahvatlev on vist see võimalus juba kaameras proovida erinevaid efekte ja hiljem arvutiga üle käia, seekord aga oleks film just vajanud filmilindi pehmust, mitte pikselpildi kontrastsust ning sellega rumalat eksperimenteerimist. Lühema filmina ning tselluloidile võetuna oleks võinud sellest indiefilmist enam asja saada, praegusel kujul oli väheke tüütu vaadata. 2/5
Tegijad panid filmi tasuta netti jagamiseks ja võib vast sealt (kusagilt) väikefailina tirida, sest äsjailmunud DVD ei sisalda peale eng subbide midagi erilist ning sama kehtib tõenäoliselt ka Blue-Ray kohta.

6 comments:

Paawo said...

Selline film vajaks Hollywoodi reameke'i, mitte need, mis nad praegu teevad.

Trash said...

See remake´i idee ole paha, võiks saada täitsa fantaasiamängulise etenduse, veits Kadunud laste linna remiksida Narniaga, lisaks korralikku yuppiedraamat.

Unknown said...

Posti pealkirja nähes arvasin, et tegu ka mingisuguse getokaga. Paras rassist olen ikka.

Trash said...

No see paralleel on küll õhkõrn, ise ei oleks ilma osutamiseta seda üldse taibanud vedama hakata. :)

Marek said...

http://www.imdb.com/title/tt0409904/

Trash said...

Jah, mul ei tulnud see sarnasus pähegi. :)