Thursday, January 29, 2009

Ecstasy in Berlin, 1926

Ecstasy in Berlin, 1926 - Maria Beatty 2004

Nimekas dokumentaal ja erootikafilmide lavastaja Maria Beatty oli seekordse teosega püüdnud luua Esimese Maailmasõja järgse Saksamaa, kus mitmed tabud murti ning vabameelsus lokkas, buduaari saladustest pajatavat kunstilist filmi. Aeglaselt kulgev erotic-noir, tummfilm mis pildiliselt saanud mõjutusi sajandialguse prantsuse bordellifilmidest, peep-show´dest ja kohalikust saksa ekspressionistlikust kinokunstist. Muidugi võib seepiatoonis hägustatud pildist neid mõjutusi leida ning neo-vintage´s leidus kka tubli kogus sensuaalsust, kuid kokkuvõttes jäi kogu film ikkagi täiesti igava S/M ja fetish-fantaasia tasemele. Isegi ajastu, kahekümnendate keskpaiga, atmosfääri ei suudetud hoida, sest ühel näitikutest oli häbememoka küljes metallrõngas, see aga on juba mitukümmend aastat hilisem moehullus. 2/5
Master and Servant.

4 comments:

Anonymous said...

Rõngas vast oli mokkade küljes ikka, ei usu et vagiina sisemust näitas...

L.

Trash said...

Jajah. Parandasin ära. Tussurõngaste teemas pole kodus ja igatsorti keharõngad tunduvad rõvedad. Koolis naise genitaalidele kontrolltööd tehes sain hindeks 2+, teadmised pole päris need mis vaja.

Anonymous said...

Mis mees sa siis oled, kui isegi tussurõngaste teemas pole kodus?

L.

Trash said...

Ma olen nii konservatiivne, et aksepteerin vaid kõrvarõngast, kõik muud tunduvad täiesti ebaerootilised ja pigem langetavad kui kergitavad.