Saturday, April 21, 2007

Moodsa günekoloogi abivahendid


David Cronenberg´i kultusfilmis Dead Ringers on kaksikvendadel Mantle´itel veider hobi mõelda välja uusi günekoloogilisi abivahendeid. Ühel pildil on nende eeskujud keskajast ja kahel alumisel vendade uued leiutised. Piisavalt veidrad naistearsti käes, kuid täiesti sobilikud Gronenbergi filmi. Filmi, mille kohta ütles mulle kunagi tuntud filmikriitik, et ära sa poiss isegi hinga mu kõrval kui pole Dead Ringersit näinud.

10 comments:

Unknown said...

Mina olen Cronenbergi suur fänn ja austaja, ja isegi ma ei ole Dead Ringersit näinud. Tegelikult ei ole Dead Ringersi näol tegu filmiga, mis Cronenbergi repertuaarist kindlat vaatamist vääriks - tegu ei ole parima filmiga. Mõni võib ju nii arvata, aga esikohtadel siiski "Videodrome" ja "The Fly", mis on mõlemad suur-e-pärased.

opstops said...

A kuidas sa saad võrrelda filme mida sa ei ole näinud? Dead Ringers kuulub kindlasti Cronenbergi heade filmid hulka.

Trash said...

Minu jaoks on parim Crash. Meeletu !!!! Ka videodrome ja eXistenZ olid head, ning viimasel ajal on isegi Naked Lunch rohkem mõtteisse hiilinud. 2 viimast ta filmi olid aga selline sitt, et kohe häbi. Võta talt või kanada kodakondsus ära ja saada ameerikasse. Dead Ringersist ei mäleta palju, peaks sõbralt ükspäev laenama ja ülevaatama.

Unknown said...

Saan võrrelda kaaskrõunenberglaste arvamuse põhjal.
"Crash" oli kehvake minu arvates, aga "A History of Violence" mulle küll meeldis. "Spider" oli kräpp tho.

Unknown said...

Aa, ja "Naked Lunch" on ülim. Typewriter bug. :)

Trash said...

Crash ja D4ad Ringers on veits sellised täiskasvanute draamad. Sama ka M Butterfly´ga. Viimane oli aga küll paras jurts.

opstops said...

Minu lemmik on kindlasti "The Brood", siis tulevad "Videodrome","Naked Lunch","Dead Ringers". Samas on tõesti härra kaks viimast filmi ikka parajad soperdised olnud. Kuigi "History of Violence'is" olid paar väga ilusat kompromissitult ülesse võetud vägivalla stseeni.

Hauakaevaja said...

Ise näinud tema poolt filme nagu The Fly ja Shivers. Ei tea, häid filme teeb kuid ei ole päris minu maitse.

Trash said...

Brood muidugi ka. Fly on mul taas ära rikkunud sage noorena vaatamine venekeelse pealelugemisega videokassetilt.

paranoiadisco said...

The Brood on tõesti kaunis jah!