Thursday, April 19, 2007

Arrested Development - 2 season

Arrested Development - Joe Russo, Greg Mottola, Jay Chandrasekhar, Anthony Russo 2003

Kui kõik ausalt ära rääkida tuleb alustada sellest, et pool aastat tagasi läks mu Xoro DVD-mängija rikki. Plaadi sahtel koos plaadiga ei tulnud lihtsalt enam välja. Ei meelitamise, ei kurjustamise ega isegi mitte peksuga. Viisin oma pilli Photopointi garantiiremonti , kust see saadeti edasi saksamaale parandusse. Lubati 2 kuu pärast helistada. Võtsin isa käest tagasi talle kunagi Xoro ostmise järel kingitud Granti ja jäin oma kallist mängijat tagasi ootama. Nelja kuu möödudes helistasin ise Photopointi. Tuli välja, et mu Xoro on juba ammu saksamaalt tagasi, müüjad lihtsalt ei viitsinud üle ühe korra helistada ja kui ma vastu ei võtnud, siis loobusid. Rõõm haihtus aga peatselt koju jõudes. DVD sahtli remont tähendas sakslaste jaoks ainult seda, et eespaneel murti pooleks ja oligi sahtlile avanemisetee lahti tehtud. Viisin garantiisse tagasi ja ütlesin, et selline piinlik lugu aga nii see küll ei lähe. Müüja arvas ka, et piinlik lugu ja vabandas. Kahe nädala pärast sain asendatud paneeliga mängija tagasi ja kuu hiljem jäi plaat jälle masinasse kinni, sahtel ei avanenud. Viisin uuesti remonti. Koju tagasi jõudes tahtsin edasi vaadata Arrested Development´i teist hooaega aga suureks üllatuseks leidsin, et Grant ei tunnista enam DVD-9 plaate. Veidramaist veidram aga nii see on, kirjuta või plaadid arvutis ümber, et saaks lõpuni näha. DVD mängija on ratsapiitsa järel tähtsuselt teine tööriist mu elus ja ei jäänudki mul muud üle kui poest uus DVD-mängija osta, sedakorda kallim ja loodetavasti ka töökindlam Pioneer. Arrested Development´i sain lõpuni vaadatud ja peatselt tuleb ka Xoro remondist tagasi. Ära visata ei raatsi aga nii kapriisset mängijat on häbi ära kinkida ka. Samuti ei tea mida teha Grantiga, kui DVD-9-id ei mängi, on nagu mõtetu isale tagasi anda. Oehh...aga seriaal oli hea. 4,5/5

2 comments:

Unknown said...

Philips ja Pioneer on DVD-mängijate hulgas hetkel jah kõige paremaks peetavad firmad. Ise oman Philipsi mängijat (DVP-5140 oli vist), poes öeldi, et formaadirohkuse poolest soovitavad Philipsit ja töökindluse osas Pioneeri.
Sama siin, DVD-mängija omab elulist tähtsust.

Trash said...

Tegelikult mulle see Xoro väga meeldis. Pioneeril on pikk laadimisaeg, chapteri ja forward nupp on samasuured ja segiaetavalt kõrvuti, ning play nupp ei tööta OK nupuna ja vastupidi nii, et menüüdes pole play´le vajutamisest kasu. Hea on see, et lülib ise poweri välja kui kaua ei vaata filmi edasi ja oman diski mälu, ehk hakkab sama diski mängima pooleli jäänud kohast, kuigi oled vahepeal dvd masinast välja võtnud ja muid filme vaadanud. Jääb ära see chapterite kaupa pooleli jäänud koha otsimine. Loodan ka, et peab kauem vastu. Ka divx menüü on Pioneeril veits vildakas visates sind faili lõpus alati esimesele failile tagasi.