Saturday, March 19, 2011

The Cars - Rock Goes To College

The Cars - Rock Goes To College from University of Sussex 1978

01. Just What I Needed
02. Good Times Roll
03. I'm In Touch With Your World
04. My Best Friend's Girl
05. Moving In Stereo
06. All Mixed Up
07. Night Spots
08. Bye Bye Love
09. Don't Cha Stop
10. You're All I've Got Tonight

The Cars´il on kaks laserdiskist tehtud bootleg DVD-d, Heartbeat City ja jaapanis reliisitud kontsertvideod mis on hulga paremad kui käesolev varasem kontsert. Popim The Cars on ühesõnaga mitu korda mõnusam kui rock´i tegev The Cars.

No comments: