Thursday, May 28, 2009

Boogeymen : The Killer Compilation

Boogeymen: The Killer Compilation - erinevad lavastajad 2001

Boogymen oli kõige ehtsam petukaup mis DVD-de maailmas ette sattuda võib. Kirjelduste järgi horror-ikoonide tutvustus kus võetakse ette kõik vähegi tegijamad kurjamid ja paljastatakse nende eripära, kuid reaalsuses nägi asi välja sedamoodi, et väike kaardike tapja nime ning harrastustega ja siis viis minutit veristamist näitavat filmilõiku otsa. Ei mingit kommentaari ega rohkemat seletust kui paar lauset, kusjuures isegi õudusfilmide anti-kangelased ise olid kaheldava väärtusega. Kui Michael Myers, Freddy Krueger, Jason Voorhees ja Pinhead olid otse loomulikult oodatud külalised, siis hambaarst ( The Dentist ), Simon ( The Ugly ) ja Camilla ( The Guardian ) jäid võõrasteks ega paistnud staažikate tapjate hulka passivat. Täiesti suvaliselt kokkumätsitud toores junn. 1/5
Clive Barker called Boogeymen "an essential collection" and Wes Craven said "it's totally insane horror entertainment." - yeah right!

6 comments:

J said...

Ma tahan hoopis "Clive Barker's A-Z of Horrorit" näha.

Siinmüüakse mingil ise kokku pandud saasta-DVD-l. Mujal pole kuskil näinud. Isegi mõtlesin osta, kuid kurat see pood näeb kolmandajärguline välja ja ei tea küll usaldada, et raha õigesse kohta läheb ja kui ma ka midagi raha eest vastu saan, et see täiesti võimatult halva kvaliteediga pole. See, et ta mingi telerist lindistatud materjalist peaks tehtud olema, hakkab leheltki vaadates silma.

Bruno said...

Ja ma oleks selle Rootsist peaaegu, et 600 sotaga ära ostnud...

J said...

Ma loodan, sa räägid sellest Clive Barkeri filmist, sest Boogeymeni saab väljamaalt tellides saja-paarikümne krooniga kätte ja on nõnda saanud sellest ajast saati kui see välja tuli.

Esimene koht, kust praegu vaatasin, hind 7,99 eurot.

Trash said...

600 krooniga tundmatut DVD-d osta on ikka paras risk, isegi kui kaanel ilutseb Clive Barker´i nimi.

J said...

Ei, noh, seda muidugi, kuid niimoodi haruldasema palaga ma kujutan valmisolekut seda summat välja käia märksa enam kui Boogeymeni eest, mida saab päris mitmest kohast saja ja kahesaja krooni vahele jääva summa eest.

Nad seal kahtlases kohas ka müüvad siiski Barkeri dokki 16 dollari eest, mis märksa vähem kui 600, kuid väga tugemalt kõhklema võtab seegi.

Trash said...

Ise olen vist enim ühe DVD eest maksnud 450 aga see oli aeg kui hinnad olidki kõrged ja plaadid siinmail veel haruldased.