Friday, August 10, 2007

I Want Candy

I Want Candy - Stephen Surjik 2007

Lapsepõlves oli mul lihtne kommi hankida, pidin vaid paar maja edasi elava poissmehest pottsepa juurde minema, laskma tal paar minutit oma nokut silitada ja taskud olidki maiustusi täis. Minu arust väga soodne kaup, käisin kogu aeg ringi suu magus ja meel hea. No tuli nüüd täiskavanuna ka siis candy isu ja võtsin ette selle kuulduste järgi mitte just kõige halvema inglise noortekomöödia. Kõige halvem tõesti ei olnud ( britid on ju tuntud ka kui väga halva briti huumori tootjad ) ja peale vähest tembutamist hakkas keskpaiku isegi tuure vaikselt üles võtma, stoori saadi liikuma, tegelased muutusid sümpaatseteks ja naljad paranesid, muutudes seksile orienteeritud pullitamiseks. Häiris muidugi valusalt see kuidas filmitudengist kinokunsti austaja läheb "Movie Bandits - Arthouse Specialist" nimelisse friigipoodi, et laenutada alternatiivsemaid linateoseid, milleks osutuvad The Shawshank Redemption ja American Beauty, head filmid küll mõlemad aga...milleks? Need filmid saab ju ka bensiinijaamast laenutada ja miks peaks üks filmitudeng neid üldse näha tahtma, aru ma ei saa. Oligi siis selline paari allavööd naljaga tsill film aga 15 minutit enne lõppu osati asi taas käkiks keerata, näidates juba kümneid kordi sarnaselt kopeeritud muinasjuttu edust ja armastusest. Väiksemgi teravus lihviti selle labasusega ära, ning mul tekkis taas lapsepõlve tunne. Jälle oli mind tillist tõmmatud. 1,5/5
Magus kompvek Candy.

5 comments:

paranoiadisco said...

Carmen Electra nämm ja nämm

Trash said...

Carmen Electra oli üpris tavaline ja nägi lihtsalt norm välja. Mingis Playboy shootis on ta palju palju veetlevam.

Pharoahe Monch said...

väga lahe algus, mulle ikka meeldivad lood "elust enesest". aga miks arvad, et filmitudengit ei peaks huvitama AB ja TSR? kui juba filmi õpitakse, peab olema üle keskmise huvi kino vastu ja see tähendab palju enamat kui ainult arthouse või friigikad. ega's filmi õppides inimene mingiks "hea maitse" etaloniks ei muutu, kes ainult Bergmani jms kugistab. või selliseks, keda huvitab ainult kitsas ring filme näiteks montaažitehnikate põhjal. jah.

Pharoahe Monch said...

see on muidugi tõsi, et alternatiivseid filme ei peaks otsima TSR ja AB seast, mis tõesti statoilides ilusti olemas.

Trash said...

Vaat seda su viimases kommentis öeldut ma silmas pidasingi. Nagu mäletad prooviti veel neidki filme justkui mingite eri etalonidena, pehme alternatiivkinona demonstreerida.
Terve mõistus aga ütleb, et 20-22 aastasen noorel on need filmid juba nagunii nähtud ja õppides filmitegemist ei laena sa neid uuesti, et sealt midagi õppida.