Thursday, February 15, 2007

The Devil's Rejects

The Devil's Rejects - Rob Zombie 2oo5

Härra Robert Bartleh Cummings´i viimane film oli üpris cool. Kõvasti parem kui mehe debüüt House of 1000 Corpses, kust võis vaid paar lahedat hetke leida. The Devil's Rejects´is oli aga mõnusat fiili pidevalt tunda, vaid Tiny nimelise soperdise sekkumine rikkus olustikku julmalt. Ilma selle näotu friigita oleks terve film kui hea serial killer thriller valja vedanud, nüüd oli tilk meepotis ja pettunud tunne peale filmi lõppu. Nimelt tõi Tiny stiilsesse rock´n´roll põnevikku mingi hädise horrori laksu mis ülejäänud tegevust jälgides oli juba kaduda jõudnud, ning ununenud. Nagu ämber külma vett kraevahele, thrillerist tagasi värdmonster horrorisse ja kompaktsena tundunud teos rikutud. Nasville Pussy stiilis white trash cowboy actionina koos suurepärase Bill Moseley´ga oleks film minu silmis kaheksat kindlasti väärt olnud, nüüd siis paar punni vähem. Blame it on Tiny! 2,5/5
Raju paar, sarimõrvareist õde ja vend, ning keskel see fucking kloun.

6 comments:

paranoiadisco said...

Mulle see film väga meeldis. Ei rikkunud isegi see Tiny (see oli see pikk ebard?) filminautimist ära. Rob Zombiest on kujunemas arvestatav mees horrorfilminduses, eks näis, kuidas tal see 'Halloweeni' "uusversioon" õnnestub.

"I think I can still smell your wife's pussy stink on my gun... hope it doesn't rust the barrel"
COOL!

Trash said...

Vot tapselt need killud olidki lahedad ja 70-ndate pool hillbilly look ja punnitamata õhkkond. aga see fucking Tiny, ikka ei saa hing rahu.

Ulmeguru said...

Sa tead, et mida teha... ootan ja märtsi lõpul ründan Kilulinna...

Unknown said...

Ise oleks küll 7/10 ära kütnud, tegu ikka väga maitseka filmiga minu arvates.
Aga Tiny ei olnud tegelikult koll, vaid läbipõlenud tüüp. Nagu eelloos "House of 1000 Corpses" mainiti, valas issi ta benaga üle ja pani põlema.
(vana sissekanne, aga pidin ütlema) :)

Unknown said...

Selles mõttes, et filmi realismi Tiny küll ära ei ampsanud oma väljanägemisega.

Trash said...

Seda Tinyt ei mäletanud ma 10000 corpsist mitte üks tiny bit. Hinnet ümber ei pane aga tänan, et ütlesid. Mõtlen nüüd ise küll filmist paremini. : )