Wednesday, June 22, 2011

The Thick of It - 1. and 2. season

The Thick of It - 1. and 2. season - Armando Iannucci 2005

Mul oli õigus kui arvasin, et selle sarja vaatamiseks vajan kindlasti subtiitritega DVD-d, sest teksti mahutavusest ja rikkusest on vaja saada kõik. Ja isegi nüüd oli osa teksti jäänud subtiitriteta, lihtsalt kui kõvemaks vaidluseks või sõimamiseks läks, siis purskasid tegelased, Malcolm Tucker eesotsas, nii tihesajust teksti, et subtiitridki seda 100% katta ei suutnud, vaid jätsid sõna siit või sealt välja. Suurepärane (võimas!!!) poliitsatiirisari, kahju vaid, et esimesed kaks sesooni mõlemad vaid kolmest episoodist koosnesid, ega pakkunud kaheksaosalist pikemat naudingut nagu kolmas seda teeb. Ah jah, boonusena (disc 5 ja 6) sai vähemalt jõulueri jaksot nagu see brittidel ikka kombeks on. 5/5
"Come the fuck in or fuck the fuck off!"

9 comments:

Kober said...

Huvi tekitatud, kuigi sisust midagi ei kirjutanud, aga nii peabki! :D

Kui sa nüd mind natuke aitaksid, läbikogenud inimesena:
Ma sain poest ka nii, nagu sa kirjeldasid- 1. ja 2. on 3 osa, ja kolmadas on kaheksa. Aga -
Imdb ei näita üldse teist siisonit, samas kui esimese kohta näitab kuut osa. Suppe alla otsides leidsin paki, kus samuti esimese hooaja kohta on 6 suppi. Mis see tähendab? Kolm järgmist on SE2 omad või on kusagil nurga taga rohkem osi esimesest hooajast peidus?

Ekstratele nad ka ei sobi, sest extraid on tunduvalt rohkem...

Trash said...

imdB-S ON JAH NII, ET ESIMENE JA TEINE ON NIINIMETATUD ESIMENE. wIKI PEAKS VIST ASJA LAHTI SELETAMA paremini kui mäletan. No igal juhul kuus osa ja kuus subbi on seesama 1 ja 2 sesoon. 3-mas on 8 epoisoodi ning lisaks 2 tunniajast jõulueri. Ja siis film In The Loop, mida küll aasta tagasi vaatasin, kuid nüüd kavatsen taas ette võtta.

Trash said...

Aga ega ma täpselt tea kuis subbid ja avid kokku käivad, ise vaatasin 6-st DVD-st koosnevat box´i.

Kober said...

Sain juba vahepeal ise ka selgust - SE1 paki 4,5,6 on SE kaks supid. Klapivad aviga. Aga extratele suppe ei leidnud, äkki avitad?

Trash said...

Ma küll ei oska neid subbe DVD külest lahti muukida. :(

Trash said...

Aga järsku oled peale setiaali vaatamist nende kõnega (Malcolm Tuckeri šotiaksendis sõimamisega) juba nii harjunud, et ekstrate jaoks isegi subbe ei vaja.

Kober said...

SubRip võtab sube plaadilt lahti, aga las olla. Ilmselt tõesti ei viitsigi ekstraid nii põhjalikult uurida.
Mõtlesin, et äkki sul eraldi failina olemas või nii.

adi said...

Kober, soovitan jah alustada üldse "In The Loop" filmiga.
Minu jaoks oli edaspidine kustumatu pime tiinekaarmastus Tuckeri vastu.

Trash said...

Mulle näiteks In The Loop film ei avaldanud esimesena vaadates muljet ega muutnud tegelasi lähedasteks. Jäi hoopis mulje, et rohkem kära kui asi väärt on. Nüüd peale seriaali vaadates ob arvatavasti lahedam ning ka ajaliselt oleks ju nii täpsem, kuigi ega seal mingit läbivat joont jookse.