Saturday, April 16, 2011

The Smoking Room - 2. season

The Smoking Room - 2. season - Gareth Carrivick, Brian Dooley 2005

The Smoking Room´i teine sesoon oli sama hea kui esimene ja ega suurt erinevust pole, võta ükskõik millised kaks või enam episoodi ning vaheta sesoonides ära, midagi erilist sellest ei juhtu. Ikka istub kamp nikotiinisõltlasi suitsutoas ja räägib oma igapäevasest elust, kõigest välja arvatud töö. No nii palju muidugi juhtus, et rOBINI SEKSUAALNE SUUNDUMUS TUUAKSE PEA IGAS episoodis esile, heidetakse selle üle päris teravmeelset nalja ning narritakse vaest poissi päris korralikult. Caps Lock hüppas peale, see tähendab, et homme hakkab vihma sadama nagu sajanditetagune vanarahvatarkus õpetanud on. Läen nüüd kurgipeenraid kinni katma, järsku hakkab juba öösel sadama. 4/5
Suitsupaus.

6 comments:

adi said...

Leidsin ka üles peale pikka otsimist.
Anyway, pole just palju seriaale mis suudaks 28 minutilise episoodi ära täita ühe ruumi, 5 tegelase ja läbiva ideega kus kõik 5 tegelast üritavad meenutada "väike maja preerias" tunnusmeloodiat.

Suurepärane sari.

Trash said...

Oli mõnus jah. Selline vaikne. :)

Tore, et meeldib!

adi said...

Ma olen nüüd kahe õhtuga suuresti mõlemad hooajad läbi lasknud. Kohe järgmiseks ootab "15 storeys high".

BTW, surfides veidi internetis sain teada, et Peep Show saab ka 8 ja 9 hooaja mis on minu raamatus väga win sest isegi nende 7 hooaeg rokkis sajaga

Trash said...

"15 storeys high" on natuke Peep Show moodi aga külmema stoilisema huumoriga.

Mulle 7. nii v'äga ei istnud kui varasemad aga hea oli sellegi poolest.

adi said...

Btw. Sattusin eile ühe vana veneaegse autobaasi puhkeruumi mis oli nii äravahetamiseni sarnane selle sarja suitsutoaga. Kohviaparaadi asemel oli küll see vanakooli gaseeritud vee automaat (see kus kõik kasutasid üht ja sama klaasi. Ei töödanud kahjuks)

Anyway, tegin seal Rob'i, süütasin suitsu ja ütitasin mitte tööst mõelda.

Trash said...

He he! Mõnus! Mul tuli meelde Kodu baari suitsunurk mis on põhimõtteliselt klaaskast neljale inimesele ja alati nii paksult suitsu täis, et võtab läbi naha ka, pole vaja ise tehagi, saad nikotiiniannuse kätte.