Tuesday, December 08, 2009

Terminator 4 : Salvation

Terminator Salvation - McG 2009

Aga peab ju vaatama!!! Loomulikult nõrk aga PEAB VAATAMA! Nagu ka järgmist ja ülejärgmist Terminaatorit. Nagu ka järgmist ja ülejärgmist filmi kus on Alien, Darth Vader või Predator. Ja isegi järgmist Resident Evil´it, Feast´i ja Underworldi peab vaatama, muidu kohe kuidagi ei saa, ikka jääb mingi okas hinge, et midagi tähtsat on nägemata, eepos auklik ja järjepidevus katkenud. Halb film, tead juba ette, ei pettu. Kaks kolmandikku isegi täitsa normull, lõpus ülihale madistamine tehases. Tehases! Peale Stallonega Cobra´t oli ju kõigile maailma kinotegijatele selge, et tehase territooriumil lõppevate filmide aeg on lõplikult läbi ja vaid erilisi straight-to-video b-filme treivad lavastajad võisid suures rahanappuses sellise lolluse peale välja minna. Uut Termikat tehes vast raha ei nappinud, no vähemalt mitte nii palju, et tehasesse ronida, arvatavasti nappis hoopis tiimis ajusid. 2/5
Tapamasina vana mudel, nagu ka kõik teised filmis nähtud roborelvad, oli kehva välimusega. Christian Bale aga väga sobilik, minu arust talle kõik tulevikufantaasiate resistance leader´i rollid istuvad ülihästi.

14 comments:

Colorado said...

sarja ka vaadanud oled?

joonas said...

Terminaator 4s on veel see huvitav point, et Arnold Schwarzenegger on lõplikult asendatud robotiga. Tähendab robot (või 3D-mudel) mängib siin Schwarzu, kes mängib terminaatorit. Ja mingit tuntavat vahet pole. Tundub, et vabalt oleks võinud esimesest osast peale seda teed minna.

Metsavana said...

Kole arvutigraafika või kole näitlemine pole võrreldavad. Üks on lihtsalt nõme.

Unknown said...

Hah, ma vaatasin alguses, et posti lõppu olid pannud 4/5 ehk siis 8/10 ja mõtlesin, et jutt räägib sellele nagu vastu - siis aga nägin, et siltide all on 4/10.

Trash said...

Sarja vaadanud ei ole, nii suur Terminaatori lemb minus puudub.

@Joonas

He he! See kuberneri etteaste tekitas jah imestust aga vast ei oleks ilma välja mänginud. Kasvõi pikselitest Arnia aga peasi, et on.

Trash said...

+Ralf

Tänks, et vihjasid. Parandasin vea.

Metsavana said...

Film oli pohmafilmina arvestatav (eriti suurel ekraanil) aga sari oli küll valus sitt, peale esimest pilooti rohkem ei jaksanud vaadata.

Trash said...

Mõnele meeldib, oli ju üks blogi mis episoodi haaval seriaali lahkas.

Ra Ragnar Novod said...

Oli jah, leidsin isegi lingi:
http://jesterheadscolony.blogspot.com/

Metsavana said...

Ega ma peale esimese episoodi rohkem ei vaadanud, äkki läks pärast paremaks.

Ra Ragnar Novod said...

Ütleme, et täiesti maitse asi, aga sinu puhul ma ei julge isegi ennustada, kas edasi oleks meeldinud või mitte :D

Trash said...

Mul on seriaalidega nagunii kehvasti, jagu heade filmidegi jaoks aega.

Ralf said...

Mis propagandat sa siin Underworldi järgedele teed, endal kolmas osa vaatamata (vist)?

Trash said...

oh oh, mul isegi par deux vaatamata, disk hangus poole pealt ära.