Wednesday, October 14, 2009

It's Always Sunny in Philadelphia - 1. season

It's Always Sunny in Philadelphia - 1. season - John Fortenberry, Daniel Attias, Rob McElhenney 2005

Hädasti oli hingele vaja üht head komöödiaseriaali ja Philly poisid ei vedanud mind alt - It's Always Sunny oli igati nauditav naerutaja. Ei saa küll öelda, et nii peen ja väljapeetud kui mõned varasemad lemmikud, kuid head huumorit jagus küllaga, tegelased said koheselt omasteks ning kübeke oli sisse puistatud ka poliitkorreksusevaba suhtumist nii, et ohtrat kiitust võib lahkelt jagada. Lõpetan tänase blogimise just sellise pisikese postitusega, et kimada elutuppa teist hooaega vaatama, on ju kaks esimest sesooni kenasti ühe karbi vahel. 4,5/5
Kuidagi on nii, et alati kui sarja näitlejad on ise ka kogu tegevuse väljamõtlejad, käsikirjutajad, produtsendid ja kaamera taga, siis on head kraami loota.

2 comments:

a said...

mind alguses häiris veidi nende peategelaste näitlemisoskus mis polnud kuigi hea, aga läks iga episoodiga järjest paremaks.
lahe oli jälgida seda progressi.

Trash said...

Ma küll mingit näitlemisoskust tähele ei pane, va juhul kui see kohe valusalt silma torkab. Minu jaoks olid poisid kohe ägedad, vblla tänu sinu poolt mainitud puudusele isegi ehedamad. :)