Thursday, October 01, 2009

Nevesis - Demo 2009

Nevesis - Demo
Nevesis 2009

1. Starfish Porn
2. My Eyes, The Flying Saucers
3. 7 000 000 Years

Eestimaa on nüüd jälle tasakaalus, sest varem raskuskeset lõuna poole kaldu kiskunud raskerock on tänu Nevesise demole keset Eestit asuvas Paides koha sisse võtnud. Horisontaaliga on kõik korras, aga vertikaaliga on lood tsipakene kehvasti, nimelt tundus minu kõrvadele, et vaikselt tahaks justkui pilvedega kaasa lennata ja kuigi jalad hoitakse maas, käib keha liiga kergesti edasi-tagasi, kõigub juustehevi ja riffirocki vahel, kuigi peaks hoopis põlvini maa sees püsima ja vankumatu jõuga ühtlaselt kütet peale loopima. Aga eks ka köetakse ning kolm lugu tegid hinge alt kenasti soojaks ja oleks isegi lisa soovinud, sest Nevesis tõestas, et maailmatasemel raskerokki saab linti samamoodi nii Kalifornias, Birminghamis kui Eestimaa südames. Demo saab SIIT!

10 comments:

edasi said...

sattusin kunagi pooljuhuslikult Polymeris livele. äärmiselt usutav oli. oli energia nagu nagu 80ndate alguse Judas Priestil

Trash said...

Ma JUST EILE KUULATES MÕTLESIN, ET KAHJU KUNA MUL AEGA kontserte külastada ei ole aga loodan, et kunagi jõuan. Tahaks korra ikka ka oma silmaga ära näha.

Lauri said...

Ja see šeivimata tšikk on ka väga mõnus seal logol

Trash said...

Veits nagu Rise Above Records´i logo.

Lauri said...

Rise Above Records, high five!

Trash said...

Electric Wizard, high five!

Lauri said...

Mitte ainult. Kuhu sa Orange Goblini, Witchcrafti, Grand Maguse, Teeth of Lions Rule the Divine'i, Litmuse, Blood Ceremony, SerpentCulti ja Church of Misery jätad? Mul on kõik need bändid aktiivses kuulamises, j aRise Above'l on veelgi bände, keda peaks tegelikult lähemalt uurima kunagi.

Trash said...

Uurime, Lauri! Aga esialgu ei saa, arvuti läks eile taas tuksi, ehk juba 4jas kord 2 kuu jooksul. :(

Cinoom said...

Kuulasin neid eile laivis Rada 7 sünnipäeval. Poistel on sisu ja muusikas väge. Kõva bänd.

Trash said...

On hea jah, ma nägin neid Plongil.