Wednesday, September 24, 2008

Glue

Irvine Welsh - Liima
Otava 2002

Kallis Irvine Welsh! Kui sa juhtud seda postitust lugema, siis vasta palun mu küsimusele, et miks Rab Birrell kandis veel järgmiselgi päeval ema kingitud jalgpallisärki mille üle sõbrad nalja heitsid ja mida mees ise ka häbenes, kui ometi oli tal hommikul kodus võimalik midagi muud selga tõmmata?

8 comments:

Lauri said...

kuule tahan ka. olen Trainspottingu lummuses praegu ja seega kraami see raamat keldrist välja mis sa sinna eest ära viisid. ja Liimi tahan ka.

Trash said...

Saad. Kui sa võtad Trainspottingu keskmeks, siis Kõnts on rohkem fun ja rohkem dope´i ning kepiraamat. Liim aga on vastassuunas, rohkem draama, kuigi jah, eks sealgi käib üks paras nuss, E panemine, vägivald ja jooma.

Anonymous said...

Peale seda kui raamatud kavva lülitusid, pole mitte sittagi enam kommenteerida:(
ja trainspottingu hype viskas omal ajal ikka sita ventilaatorisse.

Trash said...

Mis mõttes? Ega ma ju filme sellevõrra vähem vaata.

Anonymous said...

sa ahvmees võiks ka rohkem raamatuid lugeda, saaksid targemaks

Lauri

Trash said...

Kommenteerida pole vat sellepärast, et meie maitsed filmivaatamisel pole lihtsalt ühtinud. Vaatan ju ikka samapalju, ehk 2-3 tundi päevas, raamatuid loen aga märgatavalt vähem, vaid 1-2 tundi päevas.

Ja Trainspotting on hea raamat, sinna ei saa midagi parata.

Anonymous said...

Oled sa Trash ka Trainspottingu järge, Pornot lugenud? Mulle isklikult meeldis pea samavõrra kui esimene osa. Kunagi oli ka juttu filmile järje tegemisest, Boyle veel kuskil mainis, et igavene jama - tahaks ju samu näitlejaid kasutada, ning nad peaksid välja nägema nii 10-15 aastat vanemad ja elust pisut räsitud, need kuradi tänapäeva näitlejad aga näevad välja täpselt samasugused, kui Trainspottingu aegu :)

Trash said...

Ei ole aga kindlasti kunagi loen. Liimis näiteks aga mind Trainspotingu tüüpide cameod häirisid, olid justkui liigsed.

Näitlejate välimuse kohapealt on sul õigus. Vaatasin just täna ühte filmi Trainspottingu Tommy´ga. No ok, ta sai ju juba esimeses osas surma ja järjes olla ei saakski aga point´i tõestab küll.