Wednesday, February 13, 2008

Saw IV

Saw IV - Darren Lynn Bousman 2007

Saagi viimane film oli minu jaoks kohustuslikku laadi. Kui oled kolm varasemat ära vaadanud, no kuidas sa siis neljandastki loobud. Avastasin aga, et stoorit ennast oli päris põnev jälgida ja vedela tsilliga jälgitava filmi asemel hakkas minugi aju vaikselt tiksuma. Proovisin aimata, et WTF toimub aga korralikku ajutööd kulus ka varasemate filmide tegevuse meeldetuletamisele, sest neljas nõudis päris palju tagasivaateid ja mäluhetki eelmiste seikluste tegevustikust. No 2 ja 3 olid muidugi sellised saastad, et suurt midagi ei meenunud. Põnev oli vaadata, masinad olid smart aga lõpp oli ikkagi liiga suva. Selline kohustuslik twist aga mitte intrigeeriv ega vapustav, lihtsalt suva. Aga mis siis ikka, jääme viiendat ootama mis arvatavasti keskendub tagasivaadetena Jigsaw´i lapsepõlvesuvele vanaema ja vanaisa juures Idaho farmis. 2/5
Deleted scene.

8 comments:

Unknown said...

Saw IV probleem on selles, et Jigsaw oskused on absurdselt üle vindi aetud, jaksab ta neid lõkse ikka valmis vehkida ja veel kümneid inimesi röövida. Ise panin 6/10, aga järele mõeldes piirduksin vast ka 4´ga. Keegi IMDb´s arvutas muide kokku, et Jigsaw on ostnud 27 kassettmakki (või rohkem, ei mäleta täpselt arvu).

Trash said...

Ma olin kindel, et on 2/10 teema aga tõesti jälgisin huviga. Üks film kahe aasta jooksul oleks vast sobilik aga mulle tundub, et neid vorbiti lausa mitu aasta jooksul.

J said...

:D :D deleted scene; Lapsepõlvesuvi vanaema ja vanaisa juures Idaho farmis.

Trash said...

omg omg omg omg omg, i love cute bunnies!

paranoiadisco said...

Olgem ausad, see film vajas rohkem armsaid jänkusid!

Trash said...

Mehesõna! Jänkud päästavad iga filmi.

J said...

Lynchi "Rabbitsit" ei päästnud, kuid eks igal reeglil on erand.

(räägitakse, et igal reeglil on erand, kuid kui reeglil "igal reeglil on erand" on erand, siis muutub see lause vääraks ja mõnel reeglil siiski pole erandit - kokkuvõttes täiesti ebaloogiline asi, mida öelda)

Trash said...

Vaatasin eile õhtul Rainer Sarneti lühifilmi "Tabamata ime" kogumikust ja tüüp teeb austusavaduse Lynchi Rabbits´ile.