Thursday, March 01, 2007

Little Britain - 2 season

Little Britain - created by David Walliams, Matt Lucas 2004

Mulle on alati meeldinud britcomedy sketšisarjades nalja kordamise moment. Sama šketsi esitatakse väikese variatsiooniga kümneid kordi ja iga korraga kisub asi järjest jaburamaks. See töötas suurepäraselt The Fast Show puhil, kuid Little Britain´i teisel hooajal kaotasid varasemalt ülinaljakad situatsioonid oma uudsuse. Kõik tegelased ja nendega juhtuv on nii etteaimatav, ning igav, et olin lausa jahmunud. Üldmulje päästja saabus aga üllatuslikult DVD boonus materjali hulgast. Nimelt leidus seal pea tunni jagu välja jäetud materjali. Kraam polnud liiga igav eetrisse laskmiseks vaid hoopis liiga rõve ja räige, peaaegu puhas scat porr. Täpselt need omadused mis Väikesest britanniast on teinud Suure sarja. Lisade hulgas olid isegi mõned täiesti uued tegelased, samuti liiga ill´i käitumisega TV vaatajaskonna jaoks ja 30 minutiline staaridega LB special. Näha sai Elton John´i ( "I am the only gay in the village." ), Robbie Williamsi ( "I am a lady!" ) ja Georg Michael külalisena Andy Pipkin´i sünnipäeval. Kehv hooaeg televaatajate jaoks, DVD ostjatele aga tänu lisadele mitu korda haigem kogemus. Juba DVD menüü esimesel diskil ise viskab hea vembu, tsekkige järgi kui võimalik. Mina vaatan aga esimese hooaja plaadid üle, eks sealgi on väljaroogitud materjali mis esmapilgul kahe silma vahele jäi. 3,5/5
Küla ainus "gay" Daffyd Thomas kollektsioneeritaval meene tassil - want that one !!!

4 comments:

J said...

Sain hiljuti teada, et Little Britainist on tehtud PS2 mäng. (http://www.gamespot.com/ps2/action/littlebritain/index.html) Vaat see oli küll paras üllatus.

Mingid võistlused ajaga stiilis "peab enne ratastooli tagasi jõudma, kui too hooldaja pea tagasi pöörab?

Trash said...

Kardan, et nende seriaali ja filmi mängudega on minul küll nii nagu alati. Mingi esimese ülesande või leveli teen huvi pärast läbi ja siis jääb pooleli.

J said...

Ma ise olen rohkem seisus, et kas üldse maksab vaeva näha sellele sõrmede taha saamisega. Vaevalt ma seda niipea proovin.

Trash said...

Ei usu, et see mäng mingitki tähelepanu vääriks.
FFXII ruulib ! Yeah !