Tuesday, February 14, 2017

Thou Shell Of Death / Vanad Varjud / ÜrgSiuG split


Thou Shell Of Death / Vanad Varjud / ÜrgSiuG split
Trash Can Dance 2017
TCD 120 kassett


1. Thou Shell Of Death - The Old Remain, The Young Are Gone 11:01
2. Vanad Varjud - Serpent Void 09:13
3. ÜrgSiuG - Khaos Apophis 14:29

Kuula Thou Shell Of Death
Kuula Vanad Varjud
Kuula ÜrgSiuG

Kestus 34 minutit ja 49 sekundit
Kogus 66 tk. + 2 promomärgistusega
Kasseti hind on 4 eurot
Huvi korral võta ühendust Facebooki kaudu või kirjuta gtm242(ätt)gmail.com. Samuti küsi kassetti kogumikul olevatelt bändidelt ja artistidelt.

Kõik träkid tundusid väga head, nautisin neid ükshaaval, kui artistid faile saatsid, kuid alles peale kassetile panemist, peale õiges järjekorras lindilt kuulamist, taipasin kui ühtselt nauditava fooni nad koos loovad, kui hästi tegelikult kokku sobivad ning teineteisega haakuvad, olles samas piisavalt omanäolised ja isikupärased. Thou Shell Of Death´i (funeral) doomilik, sugestiivne sügavus ja karge monotoone hirmukülv, Vanade Varjude hõõguv kummardus bläkile, traditsionaalsemat laadi, isegi teatraalse varjuga, heavy metalile ning veniv-pidurdavale death´ile ning siis ÜrgSiuG, kes on justkui aluspõhi-BM-i hakseldanud tundmatuseni ära kosmilise sündikrautiga, üheksakümnendate alguses popiks saanud tantsubiilisema industrialiga ning vokaali venitava gootimetaliga. Kolm erinevat artisti, aga ühtne eepilisus, ühtne suur lugu jutustada ja sellega on 35 minuti jooksul suurepäraselt toime tuldud. Kassett on põnev kuulamine, pakkudes piisavalt vaheldusrikkust nii bändide lõikes, kui nende muusikasse põimitud erinevate stiilide põhjal.
Meediana on ebapüha metalmuusika poolt nii sobilikult ülesalvestatud laste piiblikooli õppekassette piiblilugudest elust, täpsemalt öeldes langesid mustema kurjema mussi ohvriks Esimene Kuningte Raamat ning Samueli ja Taaveti lugu. Kasseti korpused on valged ning kassetil on mustvalge kleebis, mille B-poolel TCD järjekorra ning tiraažinumber. Kasseti vaheleht on kahepoolse mustvalge digiprindiga 120 grammisel paberil ning asetatud standartsesse läbipaistvasse tuliuute või selekteeritud taaskasutatud kassetikarpi. Kassett on limiteeritud ning käsitsi nummerdatud 66-le eksemplarile ning jagatud võrdselt nii TCD, kui kõigi kolme artisti vahel. Esimesed lindid tulevad müüki aasta 2017 Howls of Winter IV festivalil.


No comments: