Friday, November 23, 2012

Filmiküsitlus - Of Roofs, Genes and Stolen Meanings


Of Roofs, Genes and Stolen Meanings´i albumist "One: Life to Learn" rääkisin ma kiitvalt siin, nüüd aga tuletab Filmiküsitluse sari neid meelde. Meil küsimustega läks bändi aadressile ja üsnagi ootamatult tuli teade, et vastuseid andis seekord kogu bänd ja mitte see isik, nagu tavbaliselt, kes esimesena meili avada jõudis ning ise kohe vastuseid kirjutama asus. No kui terve bänd, siis terve bänd. Loeme aga.

Nimi: Of Roofs, Genes and Stolen Meanings
Bänd: Of Roofs, Genes and Stolen Meanings
Facebook: Of Roofs, Genes and Stolen Meanings
Bandcamp: Of Roofs, Genes and Stolen Meanings


1. Millised filmid sulle muljet on avaldanud, ehk mis on sinu lemmikfilmid?

Enamik meist on lihtsad mehed ning väga filmikunsti sügavustesse ei pürgi. Jälgime enamasti seda, mida tuleb suuremate kinoekraanidelt. Reeglina on need action või komöödia tüüpi teosed. Kõige haritum meie seast filmialal on ilmselt laulja, kes oskas oma lemmikute sekka nimetada Assassination of Jesse James, Snatch, Mad Max jne.

2. Milline oli viimane meeldejääv filmielamus?

Nii palju me võime öelda, et kõigi jaoks oli üks elamus loomulikult The Dark Knight Rises.

3. Mis muusikat viimasel ajal kuulanud oled või julged soovitada?

Seda on kindlasti palju öeldud, aga meie muusikavalik varieerub marginaalselt. Ilmselt käib kõige rohkem läbi ikkagi progressiivset ja sirget in your face muusikat. Hoiame silma peal bändidel, mis enam-vähem hiljuti on lasknud värsked albumid välja ning tegelikult on meie mõjutusi kuulda ka meie enda lauludest. Teistele ütleks julgustuseks, et avastagem muusikat! Seda on meeletult palju ja leida tuleb endale sobiv. Mis kõige tähtsam: mitte panna endale piire paika ning mitte diskrimineerida stiilide kaupa.

Tänan ORGASM!



Kaader filmist Mad Max.

No comments: