Saturday, May 26, 2012

Filmiküsitlus - Dirty Beaches

Hommikul vaatasin DVD kogumikku Austin Psych Fest #4 mille pealt mulle jäi silma selline noor vihane taivani juurtega kutt nagu Dirty Beaches. Ei ole mul varem kunagi huvi tekkinud välismaa artiste oma filmiküsitlusega pommitama hakata, vähemalt mitte nii omaalgatuslikult kui seekord, aga kui väike googeldamine artisti nimega tõi esile mõnusa blogi ja seal oli kohe ka mehe isiklik meiliaadress juures, siis saatsin uitmõtte ajel küsimused teele. Ja 12 tundi hiljem sain need napid vastused. Vahepeal jõudsin ta loominguga veits tutvuda ning kui Siim Nestor päeva keskel FB-s mainis, et tüüpi püüti Tallinna esinema saada, aga napilt jäi tulemata, siis tuli väike kurbuis isegi rinda. Oleksin hea meelega live´ile läinud.

Nimi: Alex Zhang Hungtai
Bänd: Dirty Beaches
Blog: Analog Beach
Bandcamp: Dirty Beaches
MySpace: Dirty Beaches
LastFM: Dirty Beaches
FaceBook: Dirty Beaches
Soundcloud: Dirty Beaches

1. What movies and what kind of movies are you favorite ever? What movies have impressed you deeply?

 I like a lot of different kinds of films. Even silly comedies or rom-coms, when a film is done well, it doesn't matter what genre it's in. It's a good fucking film.

2. What was the last memorable movie you saw?

 the dancing hawk (1977, Poland) (Vimeo)

3. What kind of music/bands have you listened lately and feel happy to suggest? 

This is not new music but I've been listening to Alice Coltrane a lot on this tour. The album "turiya sings" is really amazing and beautiful. A nice companion on those late night drives. Highly recommend it.

 Tänan Alex!

Foto artisti blogist. Screen filmist The Dancing Hawk.

No comments: