Monday, October 24, 2011

The Shitheads - The Shitheads Shittings Songs

The Shitheads - The Shitheads Shittings Songs
ShitSounds Co 1999

01 - Narkomaania
02 - Suur Tõll tule appi!
03 - Neitsi Maarja
04 - Esmaklassiline solgitoru
05 - Piisuke mu akna taga
06 - Elutu tsoon
07 - Jänku
08 - Keldrikakand
09 - Küürakat parandab ainult haud
10 - Freddy From Elm Street
11 - Politsei surm
12 - Tähtsad mehed
13 - Ei räpile!
14 - Destroy

Lae alla - Download

Mina kui see "kõige targem" pungispetsialist ja viriseja leian, et The Shitheads on üks neist harvadest õigetest pungibändidest ja selle oi! peal üles kasvanud pungipõlvkonna, kus minagi natuke figureerisin, viimane tõsine tegija. Tugeva undeground tundega, legendaarne oma liikmete poolest ning vaatamata kohatisele naiivsusele ja esinemissoovile, siiski üdini aus tänavapunk. Kord õnnestus neid isegi Pärnus laval näha ja bändi liider Aadu Sitapea pakkus ka öömaja, asemeks küll selline kitsas pilu diivani ja laua vahel, et isegi kass peab sealt läbi pugema, kuid eks ma olin sel ajal ise ka kiitsakam mees ja sain ennast sinna lõpuks surutud. Pildid pärit bändi kodulehelt (kust saab alla laadida ka bändi muid lugusid) ja nagu ikka - pretensioonide puhul eemaldan lingi. Nautige head ehedat eesti punki mis linti võetud aastail 1993 ja 1994, kuigi plaadile pandi alles kümnendi lõpul.

10 comments:

Lauri said...

kesse kaanepildi persemodell oli? Sitapea ise v?

Trash said...

Ei ole see mulle teada. :(

ints said...

Kas see on perse seal plaadikaanel?

Kalmsten said...

Suht ainuke hea päernu punk-band ka ....päris sinu vaimustust ei jaga, aga vastu ka väga ei vaidle..
Karla from Elm Street oli kunagi õhtu laul mingis Kuressaare kõrtsis. Sõnad on kahjuks ajalukku kadunud ja keegi linti ka ei võtnud.

Trash said...

Kuulasin ise ka eile veel korra plaadi üle. Ikka mõnus, minu jaoks isegi nostalgiline, kuid nüüd vast taas mõneks ajaks piisab, isu juba täis.

Kalmsten said...

Hetkel mängib tasutaks ja emotsioonid positiivsemad kui mõniteist aastat tagasi....lihtsalt kaasaegne progemo-hardmore-grungecore-metalcling-...asi, mida kodumaal genereeritakse ja miskipärast ka punkiks nimetatakse on üsna ära väsitanud...

Anonymous said...

neil mingi teine reliis ka: kaido 12... elik... the shitheads smells lLike shit. 2006 väljalase. kõlbab ka nii korra aastas kuulata.

Trash said...

Tahaks endale ka, peab vist paar PM-i Facebookis saatma.

Anonymous said...

Kaanepildi modelliks on Kaido 12...

Trash said...

Seda ma ei teadnudki, he he!