Tuesday, May 01, 2007

Sore for Sighten Eyes

TV Carnage #6 - Sore for Sighten Eyes - Derrick Beckles 2003

Sauna ja filmiõhtu Antti onu võõrastemajas algas tõdemusega, et saun on köetud, kuid kõik DVD-d ununesid mul koju. No õnneks elame kõik kesklinnas ja plaatide järele vantsimine polnudki kõige kontimurdvam tegevus. Kodunt tagasi sõitsin üldse jalgrattaga ja jõudsin Antti juurde umbes 10 minutiga. Alguses tsillisime veidi niisama - Ops, Antti ja Risko jõid õlut ja mina lahjendasin kirsimahla pudeliveega. Eks poisid said juba väikse sumina sisse, kahtlaselt tihti püüdis Antti saunalaval juttu tüdrukute teemale juhtida. Kuna olen kehv leilitaja jooksin peatselt saunalavalt ära ja ei pidanud neid girlfriendi puudusest tingitud kaeblusi pikalt kannatama vaid läksin ülakorrusele Wild East´i westernite kogumikku vaatama. Peagi oli ka ülejaanud kamp kohal. Ops hakkas vorste pannil grillima, Antti kattis viisakalt laua ja Risko passis minuga koos projektori ekraani. Peale toekat kõhutäit otsustasime vaadata eelviimast TV Carnage´i junkkogumikku. Paistab, et mida suurem ja napsusem seltskond, seda koomilisemad need televisiooni rämpsklipid tunduvad. Eri intervjuude katkeid, telereklaame, uudiseid ja prime-time soap operaid oli tugevamalt segi miksitud ja tänu kiirele montaažile lisatud koomika jõulisust. Loomulikult ei puudunud ka kohustuslik videoklipp. Kui eelmisel kogumikul oli selleks Hairdresser siis seekord pandi veel paremaks, Losing You on lihtsalt võrratu! Vahepeal otsustas Ops vorste juurde grillida, tehes seda sellise suitsupilvega kärsatades, et lõi kogu võõrastemaja tuletõrje alarmid tööle. Selline volbriöö siis. 5/5

6 comments:

Unknown said...

Palju sul neid DVDsid on!? :D

Trash said...

Minul ei ole ühtegi, kuid sõber Opsil on neid kolm. Kahjuks ainult kolm. Lohutan end siiski, et üks on meil veel vaatamata.

Unknown said...

Ei, ma mõtlen nagu üldse... Kokku. :)

Trash said...

Minul ei ole ühtegi, kuid sõber Opsil on neid kolm. Kahjuks ainult kolm. Lohutan end siiski, et üks on meil veel vaatamata.

: )

Unknown said...

See ei lange miskipärast kokku su postitustega. :s

Trash said...

Ma arvan, et mul on sadakond retaili, mõned kümned vene ja hongkongi bootlege ja varu koopiaid. Tihti laenan filme vaatamiseks ka Opsilt Ja Nuksilt.