Sunday, May 17, 2015

Fear ‎– Critical Reflection


Fear ‎– Critical Reflection
Trash Can dance 2015
TCD73 kassett

Metal Side:

A1 Different
A2 Critical Reflection
A3 Fear

Narco Side:

B1 Chapter Five (Meant For Jesus)
B2 Destruction
B3 J.R. (Juden Raus)

Tiraaž 36 tk.
Kasseti hind 3. eurot.
Huvi korral võta ühendust Facebooki kaudu või kirjuta gtm242(ätt)hot.ee.

1997, Martini tuba. Martin ja Alan salvestavad kodutingimustes proovikademo, moodsas kõnepruugis teevad magamistoametalit. Salvestis lindistatakse kätte juhtunud kassettidele ümber, joonistakse ja kujundatakse kassetiümbris ning jagatakse vaid parimatele sõpradele, kusjuures soovitus on igale pupujukule seda mitte ümber lindistada nii, et "Critical Reflectionist" kujuneb siseringi poolt fännatav helitöö. 18 aastat hiljem pakkus Jarmo (Chopper) välja, et seda võiks siiski ka laiemale publikule õrnalt tutvustada ning tema poolt aastaid varem skännitud vahelehtedest ning rippidud mp3-dest see reliis uuesti ilmavalgust nägigi. Mõistetavalt ei saanud uusreliisiks luba küsida Alanilt, kuid Martin oli koheselt asjaga nõus ning väga toetav.
Kassetil on kaks külge, A pool nime all "Metal Side" ning teine külg nimetatud "Narco Side´iks". Metal on metal ning erilist ehedust mina isiklikult siit välja ei kuulnud, kuid see eest mitmekordselt fännan niinimetatud narkokülge, mis kõlab vanakooli industrialile omaselt. Helilt sinna kaheksakümnendate lõpu kanti - Ministry, Skinny Puppy aga eriti kohe Revolting Cocks. Viimane on netist leitav mitmete müraste bootleg live salvestistena ning kui sinna mõni Fear´i "Narco side´i" träkik vahele surata, siis oleks päris raske vahet teha, et kust algab üks ning kust teine bänd. Kui metalhead´ile võib olla südame küljes rohkem A pool, siis minu närvikesi ajab turri just see vanakooli industrial.
Kuna originaalis olid lindistused suvalistel kätte juhtunud kassettidel, mp3-e tõmmis näiteks salvestatud Discrucior´i demo peale, siis valisin meediaks samuti erinevaid C28-C32 linte. B poole viimane lugu ei olnud täispikkuses Discruciori tape´ile mahtunud ning lõpp jäi justkui ära lõigatuks ning ei hakanud ka mina mingit fade out iluravi tegema - samamoodi järsult lõppevad ka uusversiooni kassetid. Kasutatud on ka originaalkaante skänne, kuhu lisatud vaid TCD kirjad ning tiraažiarv. Kaaneprint 200 grammisel paberil mustvalge prindiga. Kassetikleebised on ise kokku kompunnitud, kasutades kaaneprindi tekste ning pildfaili variatsiooni. Käsitsi nummerdatud, tiraaž 36 kassetti. Suured tänud kasseti valmimise eest lähevad Jarmole ning Martinile.

1 comment:

Ahjud said...

Lahedad asjad :D